promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A legundorítóbb, zsírfoltos műanyagdoboz is patyolattá varázsolható - csak egyetlen dolog kell hozzá
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem kell többet kidobni a zsírfolttól ragacsos műanyagdobozokat, ezzel az egyszerű trükkel könnyen tisztává varázsolhatjuk.

Kevés undorítóbb dolog van a konyhában, mint a zsíros, ragacsos műanyagdoboz, amiről egyszerűen lehetetlen lesikálni a foltokat. Sokan találkozhattak már azzal a konyhai problémával, hogy miután elfogyott a műanyagdobozban, hűtőbe elrakott paprikás csirke vagy sertéspörkölt, hogyan mosogassuk el úgy, hogy ne maradjon benne zsírfolt.

Bizony ezeknek a tisztításával meggyűlhet mindenkinek a baja, ráadásul sokszor még a mosogatógép sem tudja kiszedni teljesen belőle ezeket a foltokat, és ez nagyon bosszantó tud lenni. Ilyenkor az ember mit csinál? Nem tehet mást, kidobja a kukába, vagy megtanul együtt élni a ténnyel, hogy ez már soha nem lesz olyan tiszta, mint amikor annak idején megvette a boltban.

Bármi hihetetlen, de létezik egy pofonegyszerű trükk, amivel pillanatok alatt patyolattá varázsolhatjuk a legundorítóbb, legmocskosabb, zsíros, ragacsos műanyagdobozokat is, és csupán egyetlenegy dolog kell hozzá.

Nem kell semmiféle csodaszerre gondolni, semmilyen méregdrága vegyszerre, ez egy olyan dolog, ami az esetek 99 százalékában mindig van otthon a konyhában, hiszen nap, mint nap használjuk.

Bizony elegendő egy papírtörlő ahhoz, hogy csodát műveljünk és újjá varázsoljuk a műanyagdobozokat. De lássuk, hogyan is kell ezt csinálni:

  • A zsíros dobozba nyomjunk mosogatószert;
  • Engedjünk aztán bele forró vizet;
  • Tegyünk bele egy papírtörlőt;
  • Zárjuk le a dobozt, majd rázzuk össze jó alaposan;
  • Végezetül kiszedjük belőle a papírtörlőt, és alaposan öblítsük el a dobozt.


Látjátok? Ilyen egyszerű az egész! Bizony Balint's Pot is 350 műanyagdobozt dobált ki azért, mert kifogott rajta azoknak a tisztítása, aztán rájött, hogy milyen egyszerű trükkel meg tudjuk szabadítani az összes zsírfolttól.

Csak én dobtam ki 350 műanyag dobozt ami pörköltszaftos volt??? Íme a megoldás!

Posted by Balint's Pot on Monday, May 20, 2024
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás