promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eszenyi Enikőnek van egy lánya, akit szinte sosem mutatott meg a nyilvánosságnak: így néz ki a színházi díva gyermeke, szörnyű tragédiát kellett átélnie az anya-lánya párosnak
Borítókép:  YouTube/SzféraPéterJudittal
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szinte mindenki úgy gondolja, hogy Eszenyi Enikő gyermektelen, azonban így néz ki a lánya, csodaszép. 

Eszenyi Enikő, a 62 éves színésznő, rendező és volt színházigazgató, ritka és meghitt pillanatokat osztott meg követőivel az Instagram-oldalán. A poszt apropóját fogadott lánya, Veronika negyvenedik születésnapja adta, amelyet egy különleges családi történettel fűszerezett meg.

Eszenyi Enikő és Kaszás Attila szerelmi története a Színház- és Filmművészeti Egyetemen kezdődött, ahol egymásba szerettek. 1980-tól 1998-ig voltak házasok, ám kapcsolatukból nem született saját gyermekük. Egy nap azonban életük örökre megváltozott, amikor négyévesen magukhoz vettek egy intézetben élő kislányt, Veronikát. Eszenyi Enikő szívhez szólóan emlékezett vissza a pillanatra:

„36 éve, négyévesen hoztalak el az intézetből. A dégi kastélyban egy gyönyörű, zöld szemű gyerek rám nézett. És most negyvenéves.”

Veronika szoros kapcsolatot ápol Eszenyi Enikővel, akit anyjaként tisztel és szeret. Kaszás Attila 2007-es halála után is megmaradt ez a különleges kötelék, amely az évek során egyre erősödött. Veronika ma már édesanya, és a közösségi médiában osztott képen ő is látható kislányával, Lillával, aki 14 éves és egy szuper, életvidám kamaszlány.

Eszenyi Enikő Instagram-posztja nemcsak egy születésnapi köszöntés volt, hanem egy megható emlékezés is a közös múltjukra és a szeretet erejére. „Lilla 14 éves, egy szuper kiscsaj” – mondta büszkén Eszenyi Enikő, amikor bemutatta követőinek fogadott lányát és unokáját. A posztban megosztott képek és szavak tükrözik azt a mély szeretetet és köteléket, amely a családot összeköti.

Az, hogy Eszenyi Enikő és Kaszás Attila úgy döntöttek, hogy egy intézetből hoznak el egy kislányt, mindent elmond szeretetükről és gondoskodásukról. Veronika befogadása és felnevelése a legszebb példa arra, hogyan lehet valódi családi kötelékeket kialakítani vérségi kapcsolat nélkül is. Eszenyi Enikő és Kaszás Attila szeretete és gondoskodása olyan alapokat adott Veronikának, amelyekre egész életében támaszkodhatott.

Lilla, Veronika lánya, már 14 éves, és a posztból kiderült, hogy egy élettel teli, energikus kamasz. Eszenyi Enikő büszkeséggel beszélt róla, ami azt mutatja, hogy az unokájával is különleges kapcsolatot ápol. Az, hogy Eszenyi Enikő ilyen szeretettel és gondoskodással van jelen fogadott lánya és unokája életében, példaértékű.

forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás