promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen állapotban van súlyos balesete után Sophia Loren, a közel 90 éves díváról friss fotók készültek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szeretett fiával is látható Sophia Loren, akiről néhány hónapja rossz hírek érkeztek.

Tavaly ősszel rengetegen aggódtak a legendás olasz színésznőért, aki svájci otthonában annyira szerencsétlenül botlott fel, hogy eltörött a combcsontja és csípőcsontja is, ami miatt meg kellett operálni.

Természetesen a következő hónapok nyilvános programjait le kellett mondania, ám úgy tűnik, hogy szerencsére a baleset mostanra már csak egy rossz emlék maradt, a hosszú rehabilitáció után pedig végre újra láthatjuk őt.

A 89 éves színésznő ugyanis nemrég fia oldalán volt látható, akinek egy Los Angeles-i színházban volt fellépése. Sophia Loren 55 éves fia, Carlo Ponti Jr. az Egyesült Államokban él, ahol karmesterként, valamint hegedűtanárként keresi a kenyerét. Ezúttal a Raymond Kabbaz színházban láthatta őt és édesanyját a közönség.

Ponti, aki közösségi oldalán osztotta meg a közös fotókat, magyar feleséggel büszkélkedhet, 2004-ben vette el Mészáros Andrea hegedűművészt. A pár a bécsi zeneakadémián ismerkedett meg, két közös gyermeket nevelnek.

A család kerüli a felhajtást, ritkán szerepelnek a vörös szőnyegen, óvják saját és gyermekeik magánéletét is. Mindazonáltal Andrea néhány évvel ezelőtt elárulta, hogy milyen a viszonya világhírű anyósával.

Akkor elmondta, hogy Sophia nagymamának is anyósnak is nagyszerű, és tiszteletben tartja a magánéletüket, egyáltalán nem szól bele abba, hogy hogyan szervezzék a család és az unokái életét. A zenészcsaládból származó 17 és 12 éves gyerekek egészen kiskoruk óta hangszereken tanulnak, így az is lehet, hogy szüleik pályáját választják majd.

Sophia Loren két másik unokával is büszkélkedhet, fiatalabbik fia, a filmrendező Edoardo Ponti szintén az Egyesült Államokban telepedett le, felesége, Sasha Alexander több ismert bűnügyi sorozatban, így az NCIS-ben is feltűnt.

Forrás: Femina, NLC

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás