promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa ruhája még az intim helyeken is nyitva maradt egy kicsit, igazán lehengerlő az új lyukacsos stílusa
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő ruhakölteményt öltött magára Dua Lipa.

Dua Lipa az elmúlt időszakban szinte a popkultúra minden szegmensében elképesztő alkotott. A fiatal színésznő és popdíva az elmúlt időszakban több filmben is szerepelt, miközben már újabb produkciók vannak kilátásban. A legnagyobb dobása mindenképpen az volt, hogy szerepet vállalt korunk egyik legjobb filmjében, a Barbie-ban, amelyben elképesztő A-listás sztárkavalkád van.

Ryan Gosling és Margot Robbie csak a jéghegy csúcsa.

Nemrégiben pedig új lemezzel és klippel jelentkezett a popdíva. Az új számok között pedig kitűnik a Houdini, amelyben egy szerelem történetét dolgozza fel Dua Lipa, akinek új barátja is van.

Nem is olyan régen pedig lesifotó is készült róluk, ahogy New York utcáin andalognak, kéz a kézben. A díva amúgy stílust is váltott, és teljesen megújult a ruhatára is, ahogy új nagylemeze jelenik meg. Ez a Radical Optimism.

Nos, Dua Lipa új barátja Callum Turner, egy brit színész, akit számtalan nagysikerű filmből is ismerhetünk már. Dua Lipa az elmúlt időszakban tehát radikálisan új stílust vett fel, és radikálisan megváltozott a ruhatára is. Az elmúlt időszakban egyre több olyan ruhát vesz fel, amelyek még többet mutatnak meg vadító alakjából.

Most éppen egy olyan lyukacsos ruhát öltött magára, amely nagyon keveset hagy a képzeletünknek. Az új ruha bemutatója pedig galéria formájában érkezett, a fiatal popdíva több képpel is bejelentkezett, teljesen körbe is fordult nekünk, hogy minden szögből láthassuk a ruháját és a viselőjét együtt.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás