promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kíméletlen robottal tanította móresre szemtelen macskáit egy gazdi, hónapokig csiszolgatta találmányát
Borítókép:  YouTube / Elite Worm
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon felpiszkálhatta gazdáját a két bársonytalpú, nem maradt el a válaszlépés.

Alighanem a legtöbben, akik szobacicát tartanak otthon, ismerik azt az érzést, amikor kedvencük kuncsorogva áll a tányérjuk mellett, és várja a leeső falatokat, akkor is, ha előtte öt perccel kapott vacsorát.

Ezek a legtöbbször ártatlan és kedves pillanatok és a vajszívű gazdik általában végül adnak egy falatot, majd még egyet. Ám az elég kifejezés nem igazán szerepel a macskák szótárában, ezt jobb minél előbb megtanulni.

Aki pedig elkényezteti cicáját, majd később egy kósza pillanatra is óvatlanul hagyja a tányérját, az könnyen elbúcsúzhat a vacsorájától, és idővel kénytelen felismerni, hogy egyetlen választása maradt: minden egyes szabadon hagyott falatot jól zárható, elérhetetlen helyen kell tartania.

Ebből lett elege egy vállalkozó kedvű, macskatartó feltalálónak, aki elhatározta, hogy helyrehozza a nevelési hibákat, nem is akármilyen módon. Épített ugyanis egy ördögi szerkezetet, ami levadássza az asztalra merészkedő cicákat.

Annyira komolyan vette a feladatot, hogy hónapokig tartó tervezgetés követte az ötletet, majd végül ki is próbálta azt. Beállította a vízzel spriccelő robotot a konyhába, ami szigorúan figyelte az asztalt, és amint a tányérhoz merészkedett a cirmos, azonnal kapott egy apró, ám annál jobban irányzott vízsugarat.

Csupán néhány alkalom elegendő volt ahhoz, hogy a szobacicák leszokjanak az asztalra ugrálástól, és később már akkor sem akartak ottmaradni, amikor gazdájuk maga rakta fel őket oda. Habár egyszerűbb lett volna az elején megtanítani a cicákat, hogy mit szabad és mit nem, végül ez is célravezető volt.

Hogy szabadalmaztatja-e a spriccelő Terminátort, az még a jövő zenéje, azt mindenesetre nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy egyetlen cicának sem esett bántódása a videó készítése alatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás