promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meddig tűri még a nyilvános megaláztatást Tóth Gabi? Tízezrek nevetnek a képeken, amik kikerültek róla a közösségi médiára
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabiról folyamatosan lealázó képeket tesznek közzé az interneten.

Tóth Gabi igyekszik tudomást sem venni, hogy mi mindennek hordják el őt a közösségi médiában. Az énekesnő hozzászokott már, hogy folyamatosan támadják és szidják őt, és most Papp Máté Bence oldalán sem tud teljesen nyugalomra lelni, hiszen egyfolytában azért ekézik, mert a táncossal van együtt. Hiába lépett már tovább Krausz Gábor is a váláson, az internet népe egyszerűen nem akar leszállni Tóth Gabiról, és folyamatosan olyan mémeket gyártanak, amikkel lealázzák az énekesnőt.

Joggal merülhet fel a kérdés, vajon meddig tűri még a nyilvános megaláztatást? Bár tényleg igyekszik elvonni ezekről a figyelmét, most is inkább azzal foglalkozik, hogy újraépítse zenei karrierjét. Gabi úgy fogalmazott az oldalán, hogy ez a nehéz időszak a hite próbatétele, és most minden energiáját arra akarja fordítani, hogy újraépítse magát zeneileg. Sokan kíváncsiak rá egyébként, mi állhat a megújulás hátterében, és mi lehet Gabi karrierjében, hiszen eddig minden nyáron fellépésről fellépésre járt, végigkoncertezte a szezont.

Amíg pedig az énekesnő újraépíti magát, illetve táborozik Papp Máté Bencével, az internetezők továbbra is különféle mémekkel halmozzák el a közösségi médiát. Van egy közel 30 ezres csoport a Facebook-on, ahol mindig újabb mémek kerülnek ki. Ezek közül mutatunk néhányat egy szavazásban, amiben el tudjátok dönteni, hogy melyik az, ami nektek tetszik, és melyik nem. Mindegyiknél szavazhattok igennel vagy nemmel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás