promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Meddig tűri még a nyilvános megaláztatást Tóth Gabi? Tízezrek nevetnek a képeken, amik kikerültek róla a közösségi médiára

Meddig tűri még a nyilvános megaláztatást Tóth Gabi? Tízezrek nevetnek a képeken, amik kikerültek róla a közösségi médiára

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Tóth Gabiról folyamatosan lealázó képeket tesznek közzé az interneten.

Tóth Gabi igyekszik tudomást sem venni, hogy mi mindennek hordják el őt a közösségi médiában. Az énekesnő hozzászokott már, hogy folyamatosan támadják és szidják őt, és most Papp Máté Bence oldalán sem tud teljesen nyugalomra lelni, hiszen egyfolytában azért ekézik, mert a táncossal van együtt. Hiába lépett már tovább Krausz Gábor is a váláson, az internet népe egyszerűen nem akar leszállni Tóth Gabiról, és folyamatosan olyan mémeket gyártanak, amikkel lealázzák az énekesnőt.

Joggal merülhet fel a kérdés, vajon meddig tűri még a nyilvános megaláztatást? Bár tényleg igyekszik elvonni ezekről a figyelmét, most is inkább azzal foglalkozik, hogy újraépítse zenei karrierjét. Gabi úgy fogalmazott az oldalán, hogy ez a nehéz időszak a hite próbatétele, és most minden energiáját arra akarja fordítani, hogy újraépítse magát zeneileg. Sokan kíváncsiak rá egyébként, mi állhat a megújulás hátterében, és mi lehet Gabi karrierjében, hiszen eddig minden nyáron fellépésről fellépésre járt, végigkoncertezte a szezont.

Amíg pedig az énekesnő újraépíti magát, illetve táborozik Papp Máté Bencével, az internetezők továbbra is különféle mémekkel halmozzák el a közösségi médiát. Van egy közel 30 ezres csoport a Facebook-on, ahol mindig újabb mémek kerülnek ki. Ezek közül mutatunk néhányat egy szavazásban, amiben el tudjátok dönteni, hogy melyik az, ami nektek tetszik, és melyik nem. Mindegyiknél szavazhattok igennel vagy nemmel.