promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan megverte Németh Kristófot a szomszédja Budapest belvárosában, a Barátok közt Gézája élete traumájáról mesélt
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

És nem, ez nem egy forgatás volt, hanem a való élet.

Német Kristóf hazánk egyik legfoglalkoztatottabb férfi színésze, igen gyakran lehet vele találkozni a színházak színpadain és a filmvásznon is. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy esetében is igaz az, hogy az ismertségnek két oldala van, ugyanis egészen brutális, őt ért támadásról számolt be, ami őt érte még fiatalabb, de már ismert színész korában.

Kristófot a Barátok közt Gézájaként az egész ország megismerte, népszerűségének csúcsán nem nagyon volt olyan magyar család, ahol legalább egy valaki ne követte volna a Mátyás tér lakóinak mindennapjait, a szereplők óriási sztároknak számítottak (még olyan is előfordult, hogy chipses zacskókban találkoztunk velük gyűjthető kártya formájában) - de Kristóf története alapján úgy tűnik, nem mindenki viszonyult hozzájuk szeretettel.

Német Kristóf egy barátjával bérelt lakást Budapesten, a hetedik kerületi Klauzál utcában, amikor egy férfi megtámadta őt. Az, hogy a támadás célzottan ellene irányult, és nem véletlenszerűen kiválasztott célpontról volt szó, egyértelművé vált a támadó szóhasználatából: azzal a felkiáltással támadták meg, hogy "Többet nem szerepelsz a tévében, te szemétláda".

Miután megverték, horrorfilmbe illő jelenetek játszódtak le az utcán: mindenhol folyt a vér, Kristóf orrcsontja több centire elmozdult az eredeti helyéről. Az őt ért erőszak miatt kénytelenek voltak műtéti beavatkozást is végrehajtani rajta, orrplasztikai műtéten esett át.

Az eset után sokkal óvatosabban járt az utcán, miután megtapasztalta, hogy az ismertségnek bizony ilyen oldala is van, hogy egyes őrült, agresszív személyek célpontjává válhat.

Forrás: origo.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás