promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet hogy néz ki smink nélkül Jason Statham szupermodell menyasszonya, elképzelhetetlen
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jason Statham menyasszonya bevállalta, hogy smink nélkül is megmutatja magát.

Jason Statham és szuperdögös menyasszonya, Rosie Huntington-Whiteley már 2016 óta jegyesek. A mai napig nem volt meg az esküvő, de nem is kapkodják el a dolgot, hiszen jól tudják, hogy nem emiatt fognak örök életre együtt maradni; két közös gyermekük is elegendő biztosíték a számukra, hogy őket egymásnak teremtették. A párost még a nagy korkülönbség sem zavarja, hiszen 20 év van köztük, mégis annyira jól működik közöttük a kémia, hogy fel sem merült soha bennük az, hogy esetleg külön utakon folytassák.

A sztárpár év elején Jason Statham legújabb filmjének vörösszőnyeges bemutatóján, A méhész-en jelent meg, ahol Rosie Huntington-Whiteley egy olyan átlátszó ruhát viselt, ami alatt nem volt rajta melltartó, így aztán a jelenlévő fotósok mind megörökítették az exkluzív villantást. Legutóbb pedig Victoria Beckham 50. születésnapi partijára voltak együtt hivatalosak.

(Fotó: Profimedia)

Rosie Huntington-Whiteley amellett, hogy szupermodell, színészként is tevékenykedett néhány alkalommal, hiszen szerepelt a Transformers: A Hold sötétsége című filmben, illetve a Mad Max: A harag útjában. Jason Statham menyasszonya egy igen különleges szépséggel megáldott nő, hiszen aszimmetrikus arca van, emiatt pedig nem tartozik a klasszikus szépségű nők közé, de talán pont ezért is szeretik őt olyan sokan.

Kétségtelen, hogy a szupermodell szépségmárka-tulajdonost mindig teljesen kisminkelve láthatjuk a nyilvános eseményeken, de előfordul, hogy olykor-olykor megmutatja magát smink nélkül a rajongóinak. Korábban is megosztott egy ilyen felvételt, amin ugyancsak smink nélkül látható, és a látvány egészen döbbenetes. Statham párja még mindenféle kence nélkül is álomszép nő, szóval sokan nem is értik, minek sminkeli ki magát, mikor anélkül is bombasztikusan fest. Egyesek szerint ő a tökéletes nő, akit páratlan külsővel áldott meg az élet.

A sztár az alábbi videóban azt mutatta meg, hogy bizony még felnőttkorában is küzd a pattanásokkal és a zavaros pöttyökkel az arcán, ezért mindig ápolnia kell a bőrét. Rosie annak idején azt mondta, hogy ez nagyon frusztráló, és együttérez az aknéval küzdő emberekkel, mert ez tényleg mindenre hatással van, az önbizalomra, a jólétre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás