promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - április 29: A Vénusz a Bikába lép, ez a csillagjegy különösen sokat profitálhat belőle
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hét még tartogat érdekes változásokat.

A Vénusz hétfőn belép saját Bika jegyébe, és gondolataink minden metaforában a kertészkedés vagy az új termés ápolása felé fordulhatnak. Keserédes éleket is érezhetünk, mivel ez a Vénusz a Plútó négyszögében áll, míg a Mars kedden belép a Kos jegyébe. Ennek az aspektusnak az egyik változata arra emlékeztet minket, hogy minden útelágazásnál el kell engednünk egy utat, hogy egy másikat kövessünk.

Drámai akciókat is láthatunk a világ színpadán, ami a szomorúság, a veszteség és a hatalmi harcok tudatában hagy bennünket, ahogy az emberek lépéseket tesznek olyan tervekért, amelyeken a közelmúltbeli Merkúr retrográd időszak alatt töprengtek. Olyan terveket, amelyek nem az összes érző lény javát tartják szem előtt. A személyes életünkben lehet, hogy be kell pótolnunk némi érzelmi feldolgozást, rá kell jönnünk, hogy milyen közel jártunk ahhoz, amin keresztülmentünk.

A hét érzékenyebb hangnemben zárul, mivel a Hold csütörtökön délben belép a Halakba. Ez az érzékenység lehet érzelmi, de a szezonális allergiák vagy más irritáló tényezők is fellángolhatnak. Az erőteljes Plútó csütörtökön retrográdba fordul, és emlékeztet minket arra, hogy korunk nagy hatalmi harcai nem szűnnek meg addig, amíg nem lesz biztonság és felhatalmazás minden érző lény számára.  De élhetjük egyéni életünket több szívvel, több békével és a jövő irányításához szükséges erővel.

Kos (március 21-április 19)
Ez kiváló nap lehet a hetednek kezdésére, mert rendkívül hatékony leszel a főnökökkel, szülőkkel és tekintélyes emberekkel való kommunikációban. Figyelnek rád, és valószínűleg oda is fognak figyelni. Különösen jó nap lehet régi ügyek lezárására és régi tervek finomhangolására. Pénzügyi hírek meglephetnek.

Bika (április 20-május 20)
Remek nap a utazási tervek vagy az egészségügyi, jogi vagy akár felsőoktatási ügyekkel kapcsolatos tervek megtételére. Egy idősebb vagy tapasztaltabb személy segíthet neked. Ha hirtelen felkínálkozik egy lehetőség, cselekedj gyorsan, mert ez az ablak rövid életű lesz.

Ikrek (május 21-június 20)
Ezen a héten sok erejed "rejtve" van. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy egyedül vagy a háttérben dolgozol. Azonban erőfeszítéseid, hogy bármiben is kutass, megtérülnek. Valóban, titkokra derülhet fény. Ma masszív nap a közös vagyonról, örökségekről és adókról való megbeszélésekhez.

Rák (június 21-július 22)
Legyél kész együttműködni másokkal ma, mert a Hold az ellenkező jegyedben áll. Lehetséges, hogy valaki idősebb vagy tapasztaltabb módon segít neked, különösen az utazási tervek vagy jogi ügyek terén. Egy barát vagy egy csoport tagja meglepő híreket hozhat.

Oroszlán (július 23-augusztus 22)
Ez egy forgalmas, termelékeny módja a hetednek kezdésére. Öt bolygó van a csillagjegyed csúcsán, ami azt jelenti, hogy nagyszerűen mutatsz másoknak! Szinte sugározol a siker és a szakértelem felé. Dolgozz keményen azért, hogy befejezd azokat a munkákat, amiket március végén kezdtél.

Szűz (augusztus 23-szeptember 22)
Ez egy termelékeny nap a kreatív emberek számára, akik eredeti munkát végeznek. Ezenkívül nagyszerű nap a szórakoztatóiparban, vendéglátásban vagy show-bizniszben dolgozók számára is, mert a képzeleted praktikus módon fejeződhet ki.

Mérleg (szeptember 23-október 22)
A családi megbeszélések ma jól fognak alakulni, különösen egy idősebb családtaggal. Ez jó nap arra, hogy eldöntsd, hogyan osszátok meg valamit, vagy hogyan különítsétek el a pénzt különböző okokból, beleértve a házjavításokat és különböző családtagok támogatását. Pénz is érkezhet hozzád!

Skorpió (október 23-november 21)
Joggal várod el magadtól, hogy ma sok mindent elérj, különösen ha együtt dolgozol másokkal, beleértve a partnereket és közeli barátokat is. Lehet, hogy ma tanítasz vagy tanulsz valamit. Emellett finomíthatsz egy képességet vagy technikát, hogy javíts rajta.

Nyilas (november 22-december 21)
Ez egy termelékeny módja a hetednek kezdésére. Először is, munkamódban vagy. Készen állsz, hogy felhajtsd az ingujjadat, és megküzdj azokkal a feladatokkal, amik előtted állnak. Ráadásul a kollégák segítenek majd neked. Pénzügyi ügyekben óvatos és körültekintő leszel.

Bak (december 22-január 19)
Ez egy játékos hét lesz számodra! Termelékeny időszak azoknak, akik sportolnak, gyerekekkel dolgoznak, vagy bármihez köze van a művészetekhez és a szórakoztatóiparhoz. Gyakorlati módokat láthatsz egy munka gyors befejezésére. Egy idősebb személlyel való romantika elkezdődhet.

Vízöntő (január 20-február 18)
A fókuszod most a házra, a családra és a magánéletedre irányul. Sokan közületek otthoni javításokkal és átrendezési projektekkel foglalkoznak, és talán egy költözésen is gondolkodnak. Ennek ellenére ma magánemberként dolgozol majd vagy a háttérben.

Halak (február 19-március 20)
Ne habozz megosztani fényes ötleteidet másokkal ma, mert öt bolygó ül a kommunikációs házadban, ami azt jelenti, hogy készen állsz beszélni, és készen állsz tanulni. Élvezni fogod a rövid utazásokat és bármilyen lehetőséget, hogy új helyeket fedezz fel és új arcokkal találkozz. Gyakorlati megbeszélések valaki idősebb személlyel megtérülnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás