promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pásztor Erzsi bement a moziba és alaposan kiosztotta a rendetlenkedő fiatalokat
Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ország Janka nénije megmondta a magáét, szerintetek is igaza volt?

Amikor moziba megyünk, alapvető dolog, hogy nem zavarjuk a többieket, elvégre mindenki fizetett a jegyért és azért jött, hogy élvezze a filmet. Ezt az élményt azonban könnyen el tudja rontani mások hangos beszélgetése, csörgése-zörgése.

Pásztor Erzsi most kicsit megnevelte a mozikedvelőket, és abban segít, hogy a visszafogottabban szórakozókat ne zökkentsék ki a filmek magával ragadó világából azok, akik valamivel hangosabban szeretik élvezni a körülöttük lévő dolgokat.

A Mozi etikett sorozatának következő részében a Cinema City is kiemeli a mozizás élményét, és a többi néző tiszteletben tartását. Janka néni pedig szavakba is önti, hogy mit értünk a „tisztelet” kifejezés alatt.

A rövid videóban ezúttal leginkább a telefonozáson és a beszélgetésen van a hangsúly, a korábbi részekben azonban feljött a szó arról is, hogy oda üljünk, ahová a jegyünk szól, és ne vigyünk be mindenféle bacilust a terembe, no meg persze lehetőleg hálószobának se képzeljük a széksorokat.

Szintén fontos, hogy máshol vásárolt termékeket sem lehet bevinni a filmekre, ide tartoznak az alkoholos italok is. Előttünk a tökéletes példa, hisz mint láthattuk, Janka néni sem csavarja be a körtét a legizgalmasabb rész előtt.

Alap, mégis fel kell arra is hívni a figyelmet, hogy semmiféle dohányterméket ne használjanak a termekben, még olyanokat sem, melyek csak gőzt termelnek füst helyett. Szintén probléma lehet, ha valaki rögzíteni próbálja a filmeket, ez ugyanis szigorúan tilos, sőt, bűncselekménynek minősül, hiszen jogvédett a tartalom és azok közzététele bizony büntetendő.

A legtöbben persze minden hasonló szabályt betartanak, fel sem kell hívni rá a figyelmet, és ide tökéletesen illik a régi mondás: „akinek nem inge, ne vegye magára”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás