promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Büszkén fotózta le a magyar zászlót és a Bazilikát, óriási világsztár élvezte Magyarország szépségeit
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Budapesten járt a világ egyik legnépszerűbb sorozatának főszereplője, teljesen titokban látogatott hazánkba és imádta.

Magyarországon, azon belül is Budapesten rengeteg világsztár fordult már meg: lenyűgöző szépségű helyszíneink miatt egyre több forgatás helyszínének ad otthont a fővárosunk. Így szinte már fel sem húzzuk a szemöldökünket, ha meghalljuk, hogy valamilyen A-listás celebbel találkozhatunk egy Király utcai ruhaboltban, vagy éppen egy menő belvárosi étteremben vacsorázik egy Oscar-díjas színész.

Azonban az még mindig furcsaságszámba megy, ha egy világsztár kikapcsolódásként választja hazánkat és csak elugrik megnézni néhány látványosságunkat.

Most is valami hasonlóról lehet szó, ugyanis egészen meglepő helyen tűnt fel egy 24 óráig elérhető Instagram történetben a magyar zászló és az egyik legszebb és leghíresebb épületünk a Bazilika.

A Walking Dead és a Penge sztárja, Norman Reedus látogatott el hozzánk és meg is örökítette az élményeit. Április 12-én tűntek fel a képek Instagram oldalán, így könnyedén megeshet, hogy még most is az országhatáron belül tartózkodik.

Az is lehet, hogy a látogatás szakmai jellegű és valamilyen filmszerepről van szó, amit egyelőre nem jelentettek be. Az viszont biztos, hogy egy igen népszerű sorozatszínészről van szó: a zombi apokalipszissel foglalkozó sorozat legkedveltebb szereplője volt, akiről spin-off sorozatot is szerettek volna forgatni.

Egy videójátékban is főszerepet kapott, ami minden idők egyik leghosszabb játékidejével rendelkezik, ez pedig a Death Stranding, melyben a különleges látványvilághoz és az izgalmas történetvezetéséhez nagyon sokat hozzátesz a színész narrációja, hangja, illetve a lemodellezett mozdulatai.

Járjatok nyitott szemmel Budapesten és ha meglátjátok a színészt ne féljetek tőle fotót, vagy aláírást kérni. Bár rendszerint mogorva szerepeket osztanak rá, a kulisszák mögött kifejezetten kedves és jóindulatú embernek írják le, aki emberileg is nagyon kellemes társaság.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás