promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget ér a Walking Dead, de előtte még egy monumentális évad jön - Most megtudhatod mikor, hány résszel!
Borítókép:  Walking Dead - forgatási kép az utolsó évadról/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Összesen 177 rész készült a Walking Dead alapsorozatból (és akkor még a spin-offokat nem számoltuk bele), szóval ez minden idők egyik legmonumentálisabb sorozata. Persze, még nincs vége hiszen rövidesen jön az utolsó évad.

Augusztus 22-től egy maratoni hosszúságú, összesen 24 részes évadra számíthatunk, amikor a sétáló hullák ismét előcsámborognak, aztán kész, tényleg vége a Robert Kirkman képregénye alapján készült The Walking Deadnek. A 177 epizód után búcsúzó sorozat nosztalgikus trailerrel ad egy kis ízelítőt az epikus (vagy annak szánt) végakkordból:

Persze, szó sincs arról, hogy akkor ennyi volt a Walking Dead, hiszen ott van még a Fear, a Beyond, és rövidesen jön a Tales of the Walking Dead, és várhatóan Daryl és Carol is kap egy spin off-sorozatot a sétálókkal. Magyarán: nem szabadulnk meg a Walking Deadtől soha.

A The Walking Dead 2010-ben indult az amerikai televíziók műsorán és a története Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard azonos című képregényén alapult. A főszereplő az Andrew Lincoln által alakított Rick Grimes seriff, aki kómájából ébredve egy emberevő zombik (ahogy a történetben hívják: "kóborlók") által uralt poszt-apokaliptikus világban találja magát. Elindul hát, hogy felkutassa családját, és útja során sok más túlélővel is összeakad - ezzel indult a monumentális, több évadon keresztül tartó sorozat, melynek tehát az augusztusban induló, utolsó évaddal lesz vége.

[[cikk1]].

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás