promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kicsinálták a történtek, szakember segítségét kellett kérnie a műsor után a Next Top Model Hungary csinos versenyzőjének
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A verseny egyetlen plus size modellje őszintén mesélt arról hogyan érezte magát valójában a műsorban.

Sokáig úgy tűnt, hogy a Next Top Model Hungary első adása alapvetően pozitív fogadtatásban részesült az újságírók és a nézők részétől egyaránt, pár adás után ugyanakkor a műsor nem kevés kritikát kapott az internet bugyrain belül.

Sokan a zsűri következetlenségét kritizálták, míg mások magukat a lányokat illették negatív megjegyzésekkel, melyről alábbi cikkünkben számoltunk be részletesen:

Most pedig újabb hírek láttak napvilágot a műsor kapcsán, ugyanis megszólalt az NTMH egyetlen plus size modellje, Vidéki Vivien, aki mint mondta már hosszú évek óta rendben van magával, de az állandó feszültség őt is kikezdte.

Konkrétan belefogytam a konfliktusokkal járó stresszbe és feszültségekbe.  És persze a tempó is feszített volt. Az tűnt fel, hogy állandóan azt mondogatják nekem, hogy ’Vivi, egyél, túlságosan le fogsz fogyni’, ami ugye a divatszakmában alapkövetelmény, de nem nálam, aki nem a klasszikus modell­alkat. Ahhoz még mindig húsosabb voltam, a mid ­size-hoz meg már kisebb. Így kénytelen voltam elkezdeni enni…

- mondta a story.hu-nak a kétdiplomás közgazdász, aki ugyanakkor megjegyezte, hogy rettentő hálás azért, hogy részt vehetett a műsorban, és hogy a zsűri egyetlen egyszer sem mondott semmiféle kritikát arra vonatkozóan, hogy ő esetleg teltebb alkatú mint a többiek.

Az már más kérdés, hogy a lányok miként vélekedtek rólam vagy az alkatomról a hátam mögött. ­Emiatt a forgatás után szakember segítségét is kértem, de rendben vagyok, mint ahogy az önértékelésem is. Én már réges-rég elfogadtam azt, amilyen vagyok. Épp ezért a diétákkal már nem is próbálkozom. Nem nekem ­valók. A mindent mértékkel elvben hiszek, és nem is szeretem sanyargatni magam. Inkább csinálom meg harmadik diplomámat, vagy tanultam meg kínaiul!

– tette hozzá a lapnak magabiztosan a csinos fiatal hölgy.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás