promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége: a TV2 csinos híradósa rossz hírt közölt a nézőkkel
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 híradósa megerősítette a szomorú hírt.

Ha tartanánk egy közvélemény-kutatást arról, hogy ki a magyar televíziózás legcsinosabb híradósa, akkor a Tények műsorvezetője, Vitányi Judit biztosan az első helyen végezne. A TV2 televíziósa mind ez idáig lubickolt a boldogságban vőlegénye mellett, aki 2021-ben kérte meg a híradós kezét, de most úgy tűnik, véget ért a románc:

Vitányi Judit és szerelme 6 év párkapcsolat után szakítottak.

Vitányi Judit a Bors-nak megerősítette, hogy valóban nincsenek már együtt a vőlegényével, de a részletekbe nem szeretett volna belemenni:

„Nem szeretnék erről bővebben beszélni, mert még nagyon friss és fájdalmas az élmény, de valóban véget ért a párkapcsolatom”.


Vitányi Juditot Míkonosz-szigetén jegyezték el még 2021-ben; a titokzatos férfi akkor egy fehérarany gyűrűt adott kedvesének. A Tények műsorvezetője boldogan mondott akkor igent párjának, de az esküvő időpontját azóta sem jelentették be. Hogy mi történhetett kettejük életében, miért ért véget ilyen hirtelen a nagy szerelem, azt nem tudni.

Vitányi Judit korábban azt mesélte a párjáról, hogy szeret utazni és szervezkedni, és mindig tökéletes nyaralások, pihenéseket szervez. Az eljegyzést is nagyon alaposan megtervezte:

„A nagy nap pedig szeptember 1-jén volt. Visszagondolva, annyira kerek, tökéletes nap volt, végig felszabadultan éreztük magunkat. A reggelünk azzal indult, hogy megnéztük a napfelkeltét a szállodából, majd reggeliztünk, strandoltunk, délután a híres világítótoronyból néztük meg a naplementét, ezután pedig vacsoráztunk. Éjfél körül még kifeküdtünk az erkélyre, csak néztük a csillagokat és beszélgettünk. Egyszer csak megkérdezte: lehetne egy kérdésem? Furcsáltam, hiszen éppen egy beszélgetés közepén tartottunk, mondtam is neki, hogy persze. Mire ő: Hozzám jössz feleségül? Ránéztem, hogy ez az a kérdés? Először nem hittem el, azt hittem, heccel. Aztán felpattant, letérdelt, én pedig azt sem tudtam, hol vagyok. Természetesen igent mondtam. Csak kettecskén voltunk a csillagok alatt ”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás