promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ők lesznek az X-Faktor új mentorai? Sokan már a nagy bejelentés előtt tudni vélik az RTL döntését
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL ma este teszi meg a nagy bejelentést az X-Faktorral kapcsolatban, de a kommentelők természetesen már most erősen találgatnak.

Az RTL vélhetően ma este jelenti be, hogy az idei évadban kik ülnek majd be az X-Faktor mentorszékeibe, ám az internet népe már most tudni véli több személy kilétét.

A 2024-es évadot egyébként Herceg Erika és Gáspár Laci jelentette be még tavaly év végén a Sztárboxban, így az idei mentorcsapat kapcsán sokan arra tippeltek, hogy ők maradnak majd a tehetségkutató zsűrijébe, ám egyelőre még ez is kérdéses.

ByeAlex már korábban bejelentette, hogy távozik a műsorból, Puskás Peti szereplése pedig szintén nem tisztázott egyelőre. A műsorról nemrégiben a produkció senior kreatív producere, Verebély Marcell nyilatkozott.

A kreatív producer pedig ki is fejtette, hogy az X-Faktor évadról évadra meg szokott újulni, hol csak apróbb szerkezeti változtatások, hol új mentorok vagy a műsorvezető személyében. Ebben az évadban pedig még az eddigieknél is nagyobb rekordnyeremény vár a győztesre, ugyanis a magyarországi X-Faktor történetének legnagyobb pénznyereményét, 36 millió forintot kaparint majd meg a győztes.

Az biztos, hogy a mentorpultban is új időszámítás kezdődik, hiszen ByeAlex az előző évad után jelezte, hogy elbúcsúzik a mentori feladataitól a jövőben. Így már biztos, hogy a mentorcsapat változni fog, nem valósulhat meg, hogy a teljes korábbi megmaradjon.

- hangsúlyozta Verebély Marcell, azt azonban akkor még nem árulta el, hogy kik lehetnek majd az új mentorok.

Az új mentorok személyére vélhetően ma este mér fény is derül, a közösségi oldalakon azonban sokan már tényként közlik kik lehetnek ők. A legtöbben egyébként a TV2-től közösen távozó Majkára és Pápai Jocira tippelnek, de akadnak más felmerülő nevek is, mint például G.w.M vagy Manuel.

Tudjuk Manuel...

GWM lesz a mentor !

Majka és Curtis, Pápai Joci és új nő mentorok.

Majka, és Pápai Joci

Szikora Robi Malek Miklós Keresztes Ildikó kellene úgy mint régen!

- olvasható többek között a hozzászólásokban, melyek közül ki tudja, talán nem is egy tipp valósággá válik hamarosan. Mi mindenesetre izgatottan várjuk a bejelentést!

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás