promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékeztek még a Kőgazdag fiatalok kínos Csabijára? Jákob Zoliba kötött bele, de csak saját magát égette le
Borítókép:  Youtube - BlikkTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Némi fogalmi zavar van összegek terén, kellemetlen helyzetbe hozta magát a luxus reality szereplője, Jákob Zoltán jól kiröhöghette.

Az ország még alig tette túl magát (ha egyáltalán túltette) a Magyar Péter-Varga Judit drámán, már is egy újabb ellentét van kibontakozóban - bár közéleti hatását tekintve minimum kétséges a hasonló hatás, sőt, egyelőre még elég egyoldalú a "hadüzenet".

Talán némileg túlzó lenne az a kijelentés, hogy nagy sikerrel futott a Kőgazdag Fiatalok című reality - igazából azt sem nagyon lehet állítani, hogy a közönség különösebben a szívébe zárta volna a szereplőket. 

Ennek ellenére azért akadtak szereplők, akik a műsorban tettek szert hírnévre, és azóta is megosztják gondolataikat követőikkel: legújabban az egykori "kőgazdag fiatal" Herczeg Csabi nyilvánult meg - eszmefuttatása témája az autózás világa volt.

Kőgazdag Csabi a TV2-nek nyilatkozott: gondolata vezérfonala a pénz, és az azon megvehető különböző javak voltak. Véleménye szerint a "kőgazdag fiatal" eszméjének ő a legtökéletesebb megtestesítője, mivel zsenge 12 éves kora ellenére is több száz (300) millió forintos ingatlanban él (lakásról szó sem lehet), sőt, az autója, ami egy pontosabban meg nem határozott Ferrari (aranyszínű), sokkal menőbb és drágább még Jákob Zoliénál is, ami ha valóban így van, akkor tényleg nem kis szó, lévén Jákob a Crystal Nails tulajdonosaként Magyarország egyik leggazdagabb magánszemélye, szintén nagy Ferrari-rajongó.

Csabi a nyilatkozatban azt is elárulta, hogy élvezi a szereplést, állítása szerint sok helyen felismerik, és üzente mindenkinek, hogy kitartás, hit, és akarat a kőgazdagság titka - egyetemen hiába keressük, sajnos nem fogjuk megtudni, mi az, amit Csabi tud.

Hogy melyik autó a menőbb, egyelőre még nincs hivatalos döntés, és Jákob Zoltán sem "ütötte le" a feldobott labdát, amit őszintén sajnálunk. Kíváncsian várjuk, vajon lesz-e következő évad a műsorból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás