promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrányba fulladt a közmédia élő híradója, örök szégyenbe taszította az M1-et a csinos műsorvezető
Borítókép:  Médiaklikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlanul kiszaladt a száján az M1 híradósának.

Ami az élő adásban történik, azt már nem lehet kivágni. Azt már nézők tízezrei, százezrei látták, és hiába tüntetné el a csatorna, valahogy úgyis felkerül az internetre az eredeti felvétel. A legnagyobb csatornák élő adásaiban is szokott olyan váratlan incidens történni, amivel a műsorvezetők sokszor nem tudnak hirtelen mit kezdeni. Szellő István is lefagyott, mikor az RTL híradójának stúdiójába egyszer csak berohant valaki, aki nem volt oda való.

A közmédia csatornáin is előfordult már nem egyszer, nem kétszer, hogy az élő adás botrányba fulladt valamilyen oknál fogva. Emlékeztek például arra, amikor az M1 riportere részegen jelentkezett be a Bajai Halfőző Fesztiválon? A helyiek szemmel láthatóan túl sok pálinkával kínálták, és aztán olyannyira becsiccsentett, hogy elég érdekes lett a beszéde. Végül a riportertől el is kellett venni a szót.


Akkor is ugyanaz volt a műsorvezető, mint amikor húsvétkor történt egy orbitális baki az M1 híradójában. Mondhatni a közmédia leghíresebb pillanata volt, amikor Meszes Boglárka a népszokás helyett népszopást mondott, és bár hiába javította ki magát, már késő volt; azóta is gyakran emlegetik - mondhatni a népszopás rendszeresen használatos kifejezéssé vált a hétköznapokban - érdemes megfigyelni, hogy a fenti videóban is az egyik résztvevő hogyan trollkodta meg a riportot azzal, hogy szándékosan elsütötte a népszopás poént.

Ráadásul rendszeresen meg is osztogatják a közösségi médiában, most is több helyen feltűnt már - mivelhogy húsvét van, és ez pedig a 2016-os húsvéti időszakban történt.

Alább meg is nézhetitek az emlékezetes pillanatot, de sok másik tévés, híradós bakit és nyelvbotlást láthattok, amivel derűsen kezdhetitek a napot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás