promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sármos férfimodell lett a Mónika show bézbózütős sztárjából, ilyen lett felnőttkorára idegbeteg Gabi vasalthajú gyereke
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Férfimodell, majd trafikrabló bűnöző lett a Mónika show Jóska gyerekéből.​

A régi kibeszélőshowk mondhatni bűnös élvezetek voltak, mert mindenki tudta róluk, hogy szennyműsorok és kamu az egész, mégis valahogy mindig odaszögezte a nézőt a képernyő elé - mert ha más nem, jókat nevetett rajta. A Balázs show, a Mónika show, a Joshi Bharat, az Anikó show - csupa olyan kibeszélőműsor, ahol legendák születtek.

Ki ne emlékezne például idegbeteg Gabira és a kisfiára, Jóska gyerekre, aki azt állította, hogy a szülei "bézbózütővel" bántalmazták? Még ma is elérhető a legnagyobb videómegosztó oldalakon a Mónika show jelenete, amiben a fiát zsigerből gyűlölő édesanya vitatkozik a gyermekével.


A mai napig készülnek róluk mémek, de persze ennek ők biztosan nem örülnek, hiszen ők úgy érzik, a műsor miatt tönkrement az életük.

Idegbeteg Gabi egy alapítvány videójában mesét arról három éve, hogy amióta szerepelt a Mónika showban, több munkahelyéről is azért rúgták ki, mert féltek, hogy úgy fog viselkedni, mint a tévében. Gabi elárulta, hogy a Mónika showban mindenki csak szerepet játszott, így ő is, és mégis emiatt bélyegzik meg, és emiatt nem tud rendes munkát találni.


Jóska gyerek élete sem alakult teljes mértékben fényesen. Persze az évek során sármos férfimodell lett, profi fotói most is fent vannak egy ügynökség oldalán, és az interneten is több helyen meg lehet őket találni. A modellprofilja szerint Józsi 185 centiméter magas, szőke és kék szemű, és nem csak alsónadrágos, de művészi akt képeket is vállal.

(Fotó: Érdekes cikkek)

Hogy ez még mindig tart-e, azt nem tudni, ugyanis 2013-ban a fiatalember kirabolt egy dohányboltot, és a rendőrök hamar el is fogták.

Nincs arról információ, hogy börtönbe került-e és hogy most hol lehet, mit csinálhat, de valószínűleg a büntetett előélete miatt nem kapott később több modellmunkát.

Így fogta el a TEK a bézbózütős Jóska gyereket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás