promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi Sebestyén Balázs teljes valódi neve? Sosem hallottad még így, miközben Azahriah révén is új nevet kapott a műsorvezető
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs nagyon vicces új nevet kapott élő adásban, ez pedig jó alkalom, hogy megnézzük, mi a harmadik neve.

Sztárok és celebek igazi és teljes nevei mindig izgalmasak, hiszen tartogathatnak meglepetéseket. A legérdekesebb példa erre Ben Affleck harmadik neve, avagy az angol-maerikaiban ez a középső név, amelyet sokan tényleg csak nagyon ritkán használnak. Ben Affleck harmadik neve Géza, azaz a teljes neve Benjamin Géza Affleck, a név eredete pedig édesapja egy magyar származású szomszédjához köthető.

De mégis mi a teljes sztori?

Ám Magyarországon is vannak olyanok, akik művésznévvel váltak igazán híressé, így pedig a polgári nevüket a legtöbbször nem is tudjuk. Korunk egyik legfelkapottabb zenésze, Azahriah, neki a polgári neve például az, hogy Baukó Attila. Sebestyén Balázs esetén az igazi nevet tudjuk, ám a teljes név kapcsán egy könnyebb kereséssel már választ is tudunk adni, miközben a Raskó Eszter minap a rádióban, élő adásban egy meglehetősen fura művésznévvel ruházta fel Balázst.

Ám nem véletlen a játék, hiszen kiderült, hogy a műsorvezető nyáron, siófokon egy teltházas bulit ad majd. DJ Oti néven indult a projektje, amely komoly sikerekre számíthat az előzetes érdeklődések alapján. A Balázsékban Raskó Eszter új nevet talált ki Balázsnak,

egyszerűen Bazsahriáhnak kezdte el hívni.

Nyilvánosan utalás persze ez Azahriáhra, illetve Balázs jövőbeli sikereire is.

Balázs később elárulta, hogy 33 óra alatt elkeltek a jegyek a fellépésre. Aki pedig azt is szeretné tudni, hogy valójában mi a teljes neve Sebestyén Balázsnak, annak csak egy egyszerű Wikipedia-keresést kell eszközölnie, és ki is derül, hogy Sebestyén Balázs Ottó a teljes neve a népszerű műsorvezetőnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás