promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Verstappen kiesésével megkezdődött a Red-Bull lejtmenete, beigazolódott amitől sokan tartottak a kirobbant botrány óta
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Christian Horner felesége betarthatatlanul szigorú szabályokkal bünteti férjét, ez rányomhatja a bélyegét az egész idei Forma 1-es szezonra.

Sokkoló eredménnyel ért véget az Ausztrál nagydíj: Verstappen, a Red Bull (és úgy ámblokk az egész jelenlegi szcéna) legsikeresebb pilótája mindössze 4 kör után kiesett a versenyből. A vereség oka a fék túlmelegedése volt, érthetően nagyon csalódott volt a sikertelen futam miatt. Mutatja a pilóta sikerét, hogy az Ausztrál nagydíj előtti versenyt 9 megnyerte a pilóta. Itt már a rajtnál problémák akadtak, végül az autó füstölni kezdett, Saintz lehagyta, végül pedig meg is nyerte a versenyt, ezzel pedig izgalmas fordulatot vett a Forma 1.

Nem ez volt az első eset, hogy váratlan kudarccal szembesült: 2022-ben is kiesett, szintén az Ausztrál nagydíjon, úgy tűnik Melbourne nem hoz neki szerencsét.

A Red Bullra idén amúgy is rájár a rúd, a csapatfőfökük, Christian Horner ugyanis szexbotrányba keveredett. A Red Bull belső vizsgálatot indított, de nem akarták elveszteni az egyik kulcsemberüket, így végül házon belül megoldották és lezárták az ügyet, Horner pedig maradhatott a pozíciójában. A legfurcsább az egészben, hogy felesége sem hagyta el, azonban nem múlt el következmények nélkül Horner afférja.

Felesége, Geri Halliwell mindenben támogatja a férjét és már több hivatalos eseményen is megjelentek, bizonyos források tudni vélik, hogy Christian nagyon szigorú szabályok szerint kénytelen élni, ha nem akarja elveszíteni a feleségét. Akit egyébként elmondása szerint már sem testileg, sem lelkileg nem tart vonzónak, rettenetes lehetett Gerinek ezekkel a mondatokkal szembesülnie.

Christiannek meg kellett szakítania a kapcsolatot azzal a nővel, akinek a pikáns tartalmú üzeneteket küldte, semmilyen fajta érintkezést nem hajlandó elviselni a sértett feleség. A nő továbbra is a Red Bullnál dolgozik, így ez okozhat némi logisztikai problémát, nehéz lehet így dolgozni. Geri azt is kérte, hogy a nőt mielőbb rúgják ki a Red Bulltól, azonban ez lehetetlen: így is nagyon kínosak a történtek és az hogy, nem marasztalták el Hornert, a nőt pedig indoklás nélkül nem lehet kirúgni.

Geri továbbá férje minden kijövő és bejövő üzenetét átnézi, semmi nem kerüli el a figyelmét. Horner magas beosztásban dolgozik, nagyon nehéz lehet a magánéleti válság mellett ellátni a feladatát, így a közeljövőben elképzeéhető, hogy lesznek még kisebb fennakadások a csapat működésében.

Verstappen kiesését a lenti videón tudjátok megnézni:

Forrás: The Sun

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás