promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Friss fotó, a 65 éves Madonna totál felismerhetetlen, már csak árnyéka régi önmagának
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most 65 évesen Madonna.

Madonna még 65 évesen is egy ikon, akiért sok-sok millió ember rajong világszerte. Persze van egy olyan stílusa, amit egyesek polgárpukkasztónak, közönségesnek tartanak - elég csak arra gondolni, amikor Madonna korábbi koncertjén megfeszített Jézusként énekelte el egyik dalát.


Mint köztudott, Madonna korábban Guy Ritchie felesége volt - annak a Guy Ritchie-nek, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Sherlock Holmes, a Blöff, az Úriemberek, a Spíler, vagy Az U.N.C.L.E. embere. Madonna 2000 és 2008 között volt a rendező felesége, előtte Sean Penn-nel volt együtt 1985-től 1989-ig. Az énekesnő azóta nem ment újra férjhez, de ez persze nem azt jelenti, hogy párkapcsolata sem lenne.

Az Evita sztárja nemrég egy olyan botrány miatt került ismét címlapokra, ami az egyik koncertjén történt (azon a koncertjén, amin az énekesnő sörrel a kezében a középső ujját is megmutatta a közönségének). Madonna számon kérte az egyik rajongóját, hogy miért nem áll fel és táncol, mint a többiek a közönség soraiban. Aztán valaki felkiabálta neki a színpadra, hogy az illető kerekesszékes. Madonna ugyan próbálta menteni a helyzetet, de már késő volt.

„Ó, rendben, politikailag inkorrekt voltam. Sajnálom. Örülök, hogy itt vagy”

- hallatszik az alábbi felvételen, ami a koncerten készült.


A rajongók nehezményezték, hogy Madonna a hatalmas embertömeg szeme láttára pécézett ki valakit, akit nyilvánosan meg is szólított, és kellemetlen helyzetbe hozta - gyakorlatilag megalázta - azzal, hogy felállásra és táncolásra szólította fel. Nyilván az énekesnő nem tudhatta, hogy az illető kerekesszékes, de ez nem mentség, hiszen alapból nem tehet ilyet egy világsztár - pláne nem a saját koncertjén; még akkor sem pécézhet ki valakit az ücsörgés miatt, ha nem egy mozgásában korlátozott emberről van szó.

Madonna már 65 éves, és bizony már csak árnyéka régi önmagának. A rajongók szerint is az Evita sztárja már nem hasonlít arra a földöntúli szépségre, aki annak idején volt - egyesek szerint Madonna teljesen tönkretette magát.

(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás