promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenkit megbotránkoztatott a világsztár, Madonna tényleg nem bír leállni?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A popkirálynő tempójával nagyon nehéz tartani a lépést.  

Lehet szeretni, lehet utálni, de egy dolog biztos, Madonna a könnyűzene egyik meghatározó alakja. Kevés olyan előadó van a pop műfajában, aki ilyen hosszú és gazdag pályafutást tudhat a háta mögött és akinek ennyi slágert köszönhetnénk.

Régi számait még mindig gyakran dúdoljuk, de az utóbbi években nagyon úgy tűnik, hogy a zene kicsit háttérbe szorult nála és már inkább csak plasztikai beavatkozásai és a japán vasút megbízhatóságával és sebességével váltogatott pasijai révén kerül be a hírekbe.

Az örök ifjúságot hajszoló 64 éves énekesnő a közelmúltban szakított korábbi párjával, egy 23 éves modellel, azonban úgy tűnik, hogy gyorsan sikerült túltennie magát a bánaton. A Mirror értesülése szerint máris rátalált a szerelemre a 29 éves Josh Pipper mellett, aki mellesleg nem más, mint gyermeke bokszedzője.

Közös képeiken jól látszik, mennyire közel kerültek egymáshoz, amit egy bennfentes is megerősített. Szerinte szó sincs arról, hogy csak a médiának pózolnának, nagyon is valódi a kapcsolatuk.

A mostanában fiatalosan bohókás stílusra váltó énekesnő kétségkívül nagyon jó formában van és boldognak látszik, amit közösségi médiába feltöltött videói is jól illusztrálnak.

Sokakban merülhet fel a nagy kérdés, hogy ez a kapcsolat vajon meddig fog tartani? Erre még valószínűleg az érintettek sem tudják a választ. Josh mindenesetre most még pontozással vezeti a meccset, csak aztán nehogy a végén ő is belefusson egy kiütésbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás