promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végképp elment Madonna esze? Ezúttal dögös dominának öltözve izgatta rajongóit
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megint borzolja a kedélyeket Madonna, így lassan egyre nehezebb lesz elérnie az emberek ingerküszöbét. Legfrissebb TikTok videójában dominaszerelésben lejtett táncot a követőinek. Hogy ez mennyire sikerült szexire, döntse el mindenki maga. 

Egyre extrémebb dolgokat vet be az egykori popdíva, hogy felhívja magára az emberek figyelmét. A 64 éves Madonna valamilyen fura oknál fogva folyamatosan az emberek figyelmére hajt, és ezért úgy tűnik, bármire képes. Hogy mit akar bizonyítani több mint 300 millió eladott lemez után, rejtély, most azonban rózsaszín hajjal, dominának öltözve, neccharisnyában, bőszerkóban és csipkés melltartóban lejtett valamiféle erotikusnak szánt táncot, amelyet TikTok-on osztott meg.  

[[kod]]

A kommentelőktől hideget és meleget is kapott, egy magyar nő például azt írta a videó alá, hogy kellemetlenül érzi magát, valaki más azt írta, egyszerűen nem hiszi el, hogy a videón a 64 éves popdíva látható, megint más azt írta, "Nővér, megint felébredt!" - utalva arra, hogy Madonnának felügyeletre volna szüksége. 

Legutóbb  az énekesnő egy videót tett közzé, amelyben egy rózsaszín fehérneműt dob a szemetesbe, és közben azt mondja, ha nem sikerül beletalálni, az azt jelenti, hogy meleg. Nos, a videó tanúsága szerint nem sikerült beletalálni a szemetesbe, ráadásul úgy tűnhet az egyszeri néző számára, hogy szandékosan nem. Madonna egyébként soha nem félt a nyilvánossággal megosztani szexualitásának részleteit, egy interjúban egyszer úgy fogalmazott: "Nem mondom, hogy soha nem feküdtem le nővel, de a férfiakat szeretem".

[[cikk]]

Korábban szó esett arról is, hogy a Netflix életrajzi filmet forgat a popdíváról, amelyet ő maga rendez az Oscar-díjas Diablo Codyval közösen írt forgatókönyve alapján. A filmben Julia Garner, az Inventing Anna című sorozat főszereplője alakítja majd Madonnát. 

[[cikk1]]

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás