promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emma Stone bugyit villantott az Oscar-gálán, túl magasra húzta a ruháját
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emma Stoneról nagyon kevés ilyen fotó kering a neten.

Korunk egyik legkedveltebb színésznője Emma Stone, aki rendkívül csábos és bájos szerepléseivel minden filmet fel tud dobni. Persze a színésznő nagyon is jól választ szerepeket, a repertoárban szinte minden megtalálható, volt már ő vadóc tini (Könnyű nőcske, 2010) és hóbortos újságíró (A segítség, 2011) is, de szerepelt szuperhősfilmben is, miközben limonádé könnyedségű filmekben is nagyszerűen hozza mindig a szerepét. A fiatal színésznő pedig már kétszeres Oscar-díjas is, előtt A kaliforniai álomban nyújtott parádés játékáért érdemelte ki az Akadémia fődíját, utóbb pedig 2024 egyik nagyon egyedi alkotásában, a Szegény párákban mutatott alakításért járt a szobrocska.

Az utóbbi hetekben így rengeteg cikk született Emma Stoneról, többek között arról is, hogy egy igazán kínos baki szólt közbe akkor az Oscar-gálán, amikor rá került a sor, hogy átvegye a szobrot. Akkor rakoncátlankodott a ruhája, amikor a világon több tízmillió szem, és rengeteg kamera rá szegeződött. A Louis Vuitton-ruha tehát a legrosszabb pillanatban adta meg magát a nagy eseményen.

Még meg is jegyezte, miután a színpadra ért, hogy bizony megtörtént az, amire tényleg nem volt felkészülve, íme a jelenet:

Ám nem ez volt az egyetlen ilyen alkalom, hogy a ruha pont az Oscar-gálán rakoncátlankodjon Emma Stone esetében, hiszen korábban megtörtén az is, amire a paparazzik mindig is nagyon rámentek, egy-egy túl rövid ruha esetén a fehérnemű kivillanásokra. Emma Stone ebben az esetben a vörös szőnyegen épp úgy hajtogatta ruhájának rövid felét, hogy bizony megtörtént a kellemetlenség.

A kép pedig IDE kattintva érhető el.

Emma Stone amúgy rendkívüli ruhákban jelenik meg a nagy eseményeken, csendesen, szépen, de általában az öve a legszexibb ruhaköltemény, amely diszkrét, és mindent eltakar, miközben nagyon sok mindent meg is mutat. A Golden Globe-on például így jelent meg nemrégiben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás