promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csupasz mellekkel hirdeti a tavaszt az Exatlon angyalarcú szépsége, Kocsis Lilkó képszélig kitolt popsival virágzik ezen a képen
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kocsis Lilkó fedetlen mellekkel és formás popsival köszöntötte a tavaszt.

Kocsis Lilkóra biztos emlékeznek még az Exatlon Hungary rajongói. Ő volt az az angyalarcú Bajnok, akiről sokáig azt hitték a nézők, hogy megbundázva fogják vele megnyeretni az akkori évadot. Ugyanis Kocsis Lilkó az egyik napon csúnyán megsérült, utána pedig hetekig ült a kispadon, miközben a többi versenyző mindent megtett annak érdekében, hogy bent tudjon maradni a műsorban. Kocsis Lilkóról elterjedt, hogy csak nyaraltatják, amíg a többiek küzdenek a bent maradásért, de a végén úgyis ő lesz az Exatlon Hungary női győztese.

Végül persze nem így lett, Kocsis Lilkónak egy idő után távoznia kellett a Dominikai Köztársaságból. Ezt követően a TV2 egyéb műsoraiban láthattuk - a Dancing with the Stars-ban, majd a Szerencsekerék-ben is feltűnt (utóbbiban, mint tárgynyeremény-mutogató).

Akik követik Kocsis Lilkót a közösségi oldalán, tudhatják, hogy lassan egy éve nevet változtatott. Az Exatlon Hungary angyalarcú szépsége ugyanis tavaly nyáron férjhez ment focista kedveséhez, Patrik Marques-Airosához. Az egykori Bajnok elmondása szerint az esküvő álomszerű volt, és még az időjárás is kegyes volt hozzájuk - csodálatos napon fogadhattak egymásnak örök hűséget.

Kocsis Lilkó azóta is rendszeresen oszt meg szépséges képeket a követőivel. Legutóbb a hosszú hétvégén rakott ki egy igen merész fotót, amivel a tavaszt köszöntötte. Az Exatlon Hungary egykori versenyzője szó szerint meztelen mellekkel és kitolt popsival, széles vigyorral, virágcsokorral a nadrágjában pózolt a fényképezőgépnek.

„A tavasz eljövetelét lehetetlen egyetlen képbe sűríteni, de mi megpróbáltuk”

- írta a kép mellé Lilkó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás