promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sváby András megmutatta gyönyörű szerelmét: így néz ki a gyerekorvos Andrea, akiről ritkán láthatunk képet
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sváby András ritkán mutatja meg családját. Így néz ki 7 éves kisfia és párja, a gyerekorvosként dolgozó Andrea.

Sváby András az ország egyik legismertebb televíziósa - igaz, karrierjét a Magyar Rádióban kezdte, amikor a Krónika riportere, majd később szerkesztője és vezetője volt. Rövid ideig Kínában tevékenykedett, mint a rádió pekingi tudósítója - pedig abszolút nem beszélt kínaiul. 1997-ben jött az áttörés, amikor elindult a kereskedelmi televíziózás Magyarországon, hiszen a TV2 egyik alapító munkatársa volt.

Legismertebb magazinját Napló címen sugározták, aminek szerkesztő-műsorvezetője, illetve 1998-tól, 2007-es távozásáig főszerkesztő-helyettese volt. Aztán otthagyta a TV2-t, akkor nem lehetett tudni a pontos okát, majd sok évvel később bevallotta, hogy kirúgták.

Sváby Andrást jelenleg is az ATV képernyőjén láthatjuk, de hogy emellett ki is ő valójában, az egy másik kérdés. Először is Sváby Andrásnak volt már felesége, akivel 26 évnyi együttélés, és 16 év házasság után döntöttek úgy, hogy elválnak. Pedig korábbi kedvesével, Enikővel igazi álompár voltak, akivel két közös gyermekük is született, Tomi és Peti.

Sváby András válása mindenkit megdöbbentett annak idején, hiszen a műsorvezető mindig is büszke volt a családjára. Ráadásul azt vallotta, hogy Enikővel nagyon jól működő páros voltak, tökéletesen megértették egymást, ezért is volt meglepő, hogy elváltak útjaik.

Sváby aztán megismerkedett a nála 8 évvel fiatalabb gyerekorvossal, akivel azóta is boldog párkapcsolatban él. Bár még nem házasodtak össze, Andrea és András tervezgetik az esküvőt, mindenképpen szeretnék, ha házastársakként élnék tovább életüket. Egy közös gyermekük született, aki a Milán nevet kapta.

Az ATV műsorvezetője ritkán oszt meg képeket a családjáról, de ha kivételt tesz, akkor mindhárman rajta vannak. Most a napokban is kikerült a közösségi oldalára egy olyan fotó, amin a csinos gyerekorvos és a 7 éves Milán is látható.

Így néz ki Sváby András gyönyörű családja - a televíziós mellett Andrea és közös gyermekük, Milán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás