promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kevesebb mint 6 ezer forintért repülhetsz el Európa egyik legszebb városába: a magyarok új kedvenc országában található a csodás úticél
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Télen nyáron gyönyörű: Egyre nagyobb a magyarok érdeklődése az ország iránt, most fillérekből nézheted meg miért vannak annyira oda.

A legtöbb ember fejében még mindig élnek azok a 20 évvel ezelőtti beidegződések, hogy nyaralni, repülőgéppel utazni és külföldre menni valami olyan drága dolog, amire az embernek egész évben spórolnia kell. Szerencsére a fapados repülőjáratok bevezetésével mindhárom probléma egy csapásra oldódott meg: a Ryanair járatai között lehet találni már-már szemtelenül olcsó ajánlatokat (így mentem a tavalyi hónapban Szicília egyik legcsodásabb városába, Palermóba, mindössze 5800 Forint oda és 5800 Forintos vissza áron), de ez a hónap sem kell, hogy külföldi kiruccanás nélkül teljen el, mert most is remek ajánlatot kínál a légitársaság.

A hónap úticélja Bulgária gyönyörű fővárosa: Szófia. Szintén Ryanair-rel repülhetünk, ha a március 10.-ét, vagy 11-.ét választjuk indulási időpontnak és a március 17-ét hazaérkezésnek, akkor odafele és visszafele is 5810 Forintért vásárolhatjuk meg a repülőjegyünket. Ha nincsenek nagy igényeink a szállással kapcsolatban akkor egy hétre már olyan 50 ezer forint körül is meg tudunk szállni, de kicsit nagyobb igényekkel sem rúg az összeg 80 ezer forintnál többre. Én személy szerint a kifejezetten büdzsé barát utazásokat részesítem előnybe, nem szoktam éttermekben enni, vagy drága szervezett kirándulásokon részt venni, így a költőpénz mennyisége nem igazán okoz problémát. A boltjaikban egyébként nagyon finom, minőségi termékeket lehet kapni, az itthoninál jóval kedvezőbb árakon.

Bulgária nyáron is egyre népszerűbb úticél, éppen a fent említett előnyök miatt. Gyönyörű tengerpartja van, ráadásul egy világszínvonalú üdülőkomplexumot hoztak létre, amely a turisták minden igényét kielégíti. Ha Sunny Beachen foglalsz szállást, akkor gyakorlatilag hetekig el sem kell hagynod ezt a néhány kilométer hosszú partszakaszt, mert olyan az egész mint egy balkán Maldív-szigetek. Bolttól kezdve a Casinon át a diszkókig minden van és minden 0-24 órás nyitvatartással.

Erről bővebben a fenti cikkben írtunk. Egyébként egyre több honfitársunk választja ezt az országot, mert bár messzebb van mint Horvátország, de gazdaságosabban ki lehet hozni a nyaralást Bulgáriában. Arrafele sétálgatva egyébként rengeteg magyar szót hallani, szóval könnyen megismerkedhetünk új emberekkel kint.

Ha még nem tudod, hogy lecsapj-e a filléres ajánlatra, akkor itt egy nagyon informatív videó arról, hogy milyen látnivalókkal találkozhatsz Szófiában:

Ha pedig inkább a nyári úticélodat tervezgetnéd, akkor megmutatjuk, hogy hogyan is nézett ki Sunny Beach, a bulgáriai Maldív-sziget a tavalyi szezonban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás