promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha többé nem akar televízióban szerepelni a Barátok Közt egykori bombanője, felkavaró amit a sorozatban eltöltött éveiről bevallott
Borítókép:  Youtube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sorozat után teljesen megváltozott az egykori fénylő csillag élete.

A Barátok Közt egykori tinisztárja Konta Barbara egykor magyarok millióinak kedvence volt ám már jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől. 

A barna hajú szépség még tinédzserként, 17 évesen került be az 1998 októberében indult Barátok közt alapcsapatába, aminek hosszú évekig meghatározó alaptagja volt. Az élete azonban mostanra igencsak megváltozott és már jó ideje nem láthatták őt a tévénézők semmilyen műsorban.

Barbaráról azóta azt lehet tudni, hogy 42 éves korára férjhez ment, gyermeket szült, elvált, újból megházasodott, majd megszületett a második gyermeke is. Családjával pedig négy évvel ezelőtt Hollandiába költözött.

Konta Barbara annak idején a Barátok Köztben Hoffer Esztert alakította éveken át, majd 2002-ben sorozatbeli testvérével, a Hoffer Misit alakító Halász Gáborral a TV2-höz szerződött, és a Lazac című reggeli műsor és a Barbara - Dumáljuk meg! című talk-show műsorvezetője volt.

Ám a csinos hölgy nem akart mindenáron színésznő lenni, mostanra pedig nem is bánja, hogy életének a nyilvánosság előtt töltött szakasza lezárult, főleg, hogy elmondása szerint egy olyan szerepbe skatulyázták be, ami nem ő volt. 

Én voltam az ország cuki kis Hoffer Eszterkéje, de a valóságban nem voltam porcelánbaba, egy szókimondó, fiús csaj voltam, csak erről a média nem akart tudomást venni, mert nem illett bele a rólam kialakított imidzsbe

- mesélte Barbara néhány éve a Meglepetés magazinnak

Az egykori színésznő második férjével, illetve most hét és 15 éves gyerekükkel a világjárvány idején költözött Hágába, ahol úgy érzi, a számításaik bejöttek és megtalálták a helyüket Hollandiában.

Azt akartuk, hogy Franciska és Fanni egy élhető országban nőjenek fel. Itt az oktatás és az egészségügy is remekül működik, az emberek pedig barátságosak.

- hangsúlyozta.

Barbara főként angolul kommunikál, de remekül érti a hollandot is, a kiejtésén pedig nyelviskolában dolgozik. Lányai már tökéletesen beszélik a nyelvet. A férje  szoftverfejlesztőként dolgozik, Konta Barbara pedig egy értékesítéssel foglalkozó cégnél.

A Barátok Közt egykori sztárja két évvel ezelőtt Palik László műsorában bővebben is mesélt jelenlegi életéről, amit alább most te is megtekinthetsz!

Forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás