promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyat látott a menyasszony a vécében, hogy azonnal lefújták az esküvőt
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő történet, szélsőséges végítélettel.

Az internetre olykor elképesztő történetek kerülnek fel, amelyeket tényleg az élet ír, és ezért is nagyon abszurdak. Olyan történetek ezek, amelyek túlmennek egy bizonyos határon, ám mégsem gondoljuk azt, hogy kitaláltak vagy fiktívek lennének, hiszen van bennük valóságos elem. Az egyik legutóbbi bizarr történet egy esküvőn történt meg, még éppen az esküvő előtt, a vége pedig az lett,

hogy végül nem lett esküvő.

Azonnal lefújták azt, és nem megcsalás áll az ügy, a rendkívüli intézkedés hátterében.

A történet szerint nagyon felkavaró eseménysor részese volt egy menyasszony, amikor benyitott a mellékhelyiségbe. A történetet a Mirror cikke alapján a 24.hu is megírta. A sztori egy esküvőről szól, ahol minden úgy történik, ahogy egy ilyen jeles napon, egy ilyen nagyon fontos eseményen történik. Minden pontosan le van fűzve, a menetrend garantált. A menyasszony csupán a sminkesével lépett be a helyiségbe, hogy kicsit szépítkezzenek közösen.

Ám a helyiségben olyan látvány fogadta, ami teljesen elborzasztotta.

Pedig arra gondolnánk, hogy az esküvő előtt nem történhet már váratlan meglepetés, főleg nem egy mellékhelyiségben. Ám erre senki nem lehet felkészülve, a Mirror cikke szerint ugyanis, a vőlegényt az édesanyja szoptatta éppen, és erre nyitott be a férfi jövendőbelije. Az esküvőt pedig meg sem tartották, hanem azonnal lefújták az eseménysor után. A sztori pedig úgy lett nagyon virális, hogy George Mitchell esküvőszervezőnek elmesélte ezt a s történetet a sminkes, aki maga is szemtanúja volt mindennek.

A történet amúgy a legelső formájában egy podcastben hangzott el, és a műsorvezető is teljesen meghökkent. Sort is kerítettek több kérdésre a bizarr sztori kapcsán, például arra, hogy nem vette észre a menyasszony, hogy az a férfi, akivel régóta együtt van, ilyen kapcsolatban áll az édesanyjával. A műsorban amúgy az is kiderült, hogy a sztorit több résztvevő is megerősítette az esküvőszervezőnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás