promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fiúnak ismerős volt új barátnője nővére, megrendült az igazságtól
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vacsora közben suttogták bele a fülébe a kimondatlan igazságot.

Nagyon sokszor megesik az, hogy bizony egy váratlan találkozás elemi erővel szabadítja fel a titkokat és rejtélyeket, miközben olyan helyzetbe navigáljuk magunkat, hogy kellemetlenül érezzük magunkat. Rengeteg film szól ilyen és efféle fura kis találkozásokról, aztán az már nyílt, hogy végződik egy ilyen találkozás. A Mirrorban egy elképesztő történet jelent meg, amelyet talán nem is mondhatunk hétköznapinak, mégis talán a leghétköznapibb történet.

A szereplők viszont nem tudták először, hogy cselekedjenek, végül egy kis suttogás és az igazság beismerése oldotta fel a gátlásokat.

A történet szerint egy fiút hazavitt az új barátnője, hogy bemutassa őt a családjának. Ez volt tehát az első közös kis etap a fiú és az új barátnő történetében, ám meglehetősen kellemetlenül sült el. A fiú aztán rájött, hogy a barátnő testvérét ismeri, de nem jutott eszébe, hogy honnan. Végül a testvér úgy mutatta be magát, hogy színésznő. A fiúnak pedig leesett, hogy felnőttfilmekben látta már a lányt.

Egyelőre nem mert szólni a barátnőjének, hogy lesokkolt, ám magától is kérdezte, hogy vajon tisztában vannak-e a szülők, és úgy alles zusammen az egész család azzal, hogy mi valójában a testvér foglalkozása. Sokat morfondírozott rajta, végül kívülről jött a segítség, a barátnője fiútestvére súgta meg neki, hogy amúgy a testvérük felnőtt filmekben játszik, és biztos, hogy látta már az arcát valahol, mivel sok kép van róla a neten, aemly mémmé vált.. A dilemma tehát így feloldódott, ám később a fiú és a barátnő összeveszett ezen, hogy ki és mit titkolt e la másik elől.

A Mirroron több hozzászólás is érkezett a szokatlan történethez, a többség a fiúval értett egyet, hogy a barátnőjének ezt kötelessége lett volna neki elmondani a találkozás előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás