promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobó Ági feszes popsijától megáll az ész, szexi fürdőruhában villantott bombatestet az egykori szépségkirálynő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dobó Ági alakja még mindig irigylésre méltó.

A még mindig elképesztően szexi Dobó Ágit 2010-ben ismerhették meg a nézők miután ő lett a Miss World Hungary magyarországi szépségverseny győztese. Ági a hatalmas sikere után azonban egy, az otthonában történt baleset következtében eltörte a csuklóját, így az az évi évi Miss World nemzetközi szépségversenyen már nem tudott részt venni.

Hírneve azonban ennek ellenére sem kopott meg és ezt követően és a mai napig is számos tévéműsorban láthattuk már őt. Ágiról egyebek mellett még azt is lehet tudni, hogy 2013-ban a Debreceni Egyetemen jogi diplomát szerzett szépsége mellett tehát az intelligenciája is megnyerő. A barna szépségnek pedig a főzőtudása is irigylésreméltó, 2017-ben ugyanis elindult az RTL Klub gasztroreality-jének, A Konyhafőnök VIP című műsornak a hírességek indított, VIP elnevezésű változatában, melyet meg is nyert és ezt követően is több tévéműsorban megcsillogtatta tehetségét.

Ami pedig a magánéletét illeti már nagyon régóta boldog párkapcsolatban él, Kis Csabával, akivel 2018-ban a Nyerő Párosban szerepeltek, néhány évvel ezelőtt pedig össze is házasodtak, 2021-ben pedig férjével kölcsönösen felvették egymás nevét. A házaspárnak két fiú gyermeke is született. Benedikt 2013-ban, Nataniel 2016-ban született.

A kétgyermekes édesanya kapcsán pedig természetesen nem mehetünk el amellett sem, hogy mennyire bombaformában van a mai napig. Ági a 2010-es Miss World győzelme óta is megőrizte tökéletes alakját, amit előszeretettel meg is mutat a közösségi oldalain rajongói legnagyobb örömére.

Így tett most is, amikor egy a férje által lőtt fotón egy rendkívül szexi, fekete egyberészes fürdőruhában pózolt a kamerák előtt. A házaspár egy wellness hétvégén vett részt, a termálfürdőben pedig Ági boldogan villantotta meg szépségét a káprázatos fények közepette.

..még egy hétvégi kép...
Annyira gyönyörűek voltak a fények, olyan csodás napsütés volt végig!

- írta a felvétel mellé az egykori szépségkirálynő, ami mondanunk sem kell azonnal elnyerte követői tetszését, hiszen sorra érkeztek rá a hozzászólások.

Wow! Gyönyörű vagy!

Gyönyörűségem

- írtál többek között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás