promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Selena Gomez magyarul egy egész mondatot tökéletesen mondott el, lefagytak a rajongók a páratlan kiejtésétől
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Selena Gomez megcsillogtatta magyar nyelvtudását, döbbenetesen jól megy neki.

Selena Gomez-ről sokaknak két dolog jut eszébe. Először is, hogy ő volt Justin Bieber egyik barátnője, másrészt pedig, hogy ő volt a főszereplője a Disney egykori közönségkedvenc sorozatának, a Varázslók a Waverly helyből-nek, aminek ráadásul épp a napokban jelentették be a folytatását.

A 4 évadot megélt sitcom 2007 és 2012 között futott Amerikában, emellett kapott egy filmet, továbbá egy egyórás külön részt A varázslók visszatérnek: Alex kontra Alex címmel. Most több, mint 10 évvel az utolsó produkció után folytatás készül a Varászlók a Waverly helyből-ből, és úgy hírlik, az eredeti szereplők is visszatérnek benne.

A hírek szerint az új széria első részében maga Selena Gomez is felbukkan majd vendégszereplőként, míg a sorozatbéli bátyját alakító David Henrie állandó szereplője lesz a sequel-sorozatnak. Bár Alex Russo csak kisebb szerepet kap a történetnek, Selena Gomez producerként kiveszi a részét a teljes produkcióban.

A nyilvánosságra hozott szinopszis szerint Justin Russo felnőttként már nem rendelkezik varázserővel, normális, hétköznapi életet él feleségével és két fiával, amíg be nem toppan hozzá egy nagy erejű, kiképzésre szoruló fiatal varázsló, akit a szárnyai alá vesz, hogy biztosítsa a varázslóvilág jövőjét.


Justin Bieber exe bár sokat változott az elmúlt években, még mindig egy csinos bombázó, aki mostanra eljutott odáig, hogy elfogadja magát. Ugyanis a színész-énekes súlyváltozáson ment keresztül az elmúlt években, de a napokban ismét kirakott egy bikinis képet magáról, amihez leírta, hogy már nem zavarja, hogy teltebb lett.

„Nem vagyok tökéletes, de büszke vagyok arra, aki vagyok. Néha elfelejtem, hogy rendben van, hogy én én vagyok”

Selena Gomez súlyváltozásai mögött egyébként az a gyógyszer áll, amit a lupusz nevű autoimmun betegségére kell szednie. Ez egy olyan betegség, amiben az immunrendszer - a saját szöveteinek hibás felismerése miatt - a saját szöveteit támadja meg és magas számmal túlburjánzott, felesleges fehérvérsejteket termel.

A színésznő korábban Magyarországon is járt, ugyanis nálunk forgatta Round & Round című dalának klipjét; itt tartózkodása alatt pedig meg tudott tanulni néhány dolgot magyarul, és ezeket meg is mutatta egy interjú során.

A beszélgetés alatt a műsorvezető megkérdezte Selenától, hogy beszél-e franciául, ő pedig azt mondta, hogy nem, de tud egy kicsit magyarul.

„Az I love you azt jelenti, hogy Szeretlek, a Shut up, we're shooting pedig azt, hogy Csendet, felvétel lesz!”

- mondja az alábbi videóban Selena Gomez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás