promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felcsúszott a szoknyája Skarlát Boszorkánynak, a bugyiját fényképezték a fotósok azonnal
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi pillanatoknak voltak szemtanúi az eseményen.

A Marvel Bosszúálló-filmjeinek, illetve az egész Marvel-univerzumnak az egyik legkedveltebb és legérzelmesebb karaktere Skarlát Boszorkány, azaz Wanda Maximoff, aki az egyik legerősebb szuperhős a Marvel-univerzumban. A filmben az Olsen-ikrek fiatalabb testvére, Elizabeth olsen viszi őt a nézők elé. Később a karakter szériát is kapott a Disney+ streamingen, amelyet a WandaVízió névre kereszteltek. Később pedig láthattuk őt a Dr. Strange legújabb részében is.

Skarlát Boszorkány első megjelenése amúgy még a hatvanas évekre tehető a képregényekben, úgy is hivatkoznak rá, mint Magneto lánya.

Elizabeth Olsen elképesztő rajongótábort gyűjtött maga mögé az évek során, sokszor dicsérik azt is, hogy elképesztő érzelmeket tudott belevinni a karakterébe. Még 2011-ben történt meg a nagy áttörés, amikor rengeteg díjat kapott egy független thrillerben nyújtott szerepéért, majd szépen jöttek az egyre nagyobb ligában játszó filmek, a legtöbben pedig később Wanda szerepe után hivatkoznak rá, bár azt már kevesen tudják elsőre, hogy a kilencvenes évek ikonikus testvérpárjának, az Olsen-ikreknek a testvére.

Elizabeth Olsen ritkán kerül nehéz szituációba, ám Párizsban a Divathéten megtörtént a furcsa eset, és bizony azonnal képek ezrei lepték el az internetet, ugyanis a gyönyörű színésznő hosszú ruháját hirtelen felkapta a szél. És bár próbált neki megálljt parancsolni, végül voltak olyan fotósok, akik elkapták a pillanatot.

Íme a kép, amely bejárta az internetet keresztül és kasul is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás