promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gáborról terjed a felvétel, váratlan helyen kamerázták le a sztárséfet, és nem akármit mondtak róla
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor ott jelent meg hirtelen, ahol nem lehetett számítani rá.

Az elmúlt időszakban is nagyon sok hír érkezett Krausz Gáborról és Tóth Gabiról, illetve most már Mikes Annáról is rengeteg cikk jelenik meg az új kapcsolat kapcsán. Korábban pedig nagyon nagy interjúkat adott a Mandinernek Krausz Gábor és Tóth Gabi is, amely aztán igazi kontentrengeteget indított be a közösségi médiában és a különböző újságok hasábjain is, így pedig egy-egy részletet ebből kivéve még nagyon sokat fogunk ezeknek az interjúknak az utózöngéiről is hallani.

Sok olyan kis érdekességet is megtudhatott ebben az interjúban Magyarország, amiről még nem hallhattunk Krausz Gábor kapcsán, az egyik ilyen többször is visszatérő téma a foci volt, mind a a hazai, mind pedig a nemzetközi vizeket is érintette Krausz Gábor.

Krausz Gábor kapcsán ebben az interjúban a Mandineren sok szó esett tehát a fociról is, többek között Szoboszlai Dominik és Marco Rossi nevei is előjöttek a beszélgetésben, Marco Rossiról azt nyilatkozta a séf, hogy igazi vezető, a focit pedig azért nézi, mivel jó szurkolni. Szoboszlai kapcsán pedig azt is megtudhattuk, hogy Krausz Gábor Manchester United drukker, így viccesen azt is megjegyezte az interjúban, hogy amikor megtudta, hogy Liverpoolba igazol, akkor felállt a szőr a hátán.

De vajon kinek szurkol Krausz Gábor idehaza, melyik focicsapat a kedvence?

Az interjúból pedig azt is megtudhattuk, hogy Krausz Gábor fradista. Most pedig egy olyan videó is felkerült az internetre, amelyen Csuti mutatja be a fradi öltözőjét, majd hirtelen feltűnik a videóban Krausz Gábor is, méghozzá egy zöld pulcsiban. Csutiról amúgy tudni lehet már régóta, hogy nagy Fradi-rajongó, hiszen még a kis kutyusát is arra a névre keresztelte el, hogy Fradika.

Szóval megnézhetitek azt is, hogy néz ki a Fradi öltözője, betekintést nyerhettek a kulisszák mögé egy röpke pillanatra, méghozzá két híresség társaságában.

A videóban, amely IDE kattintva érhető el Csuti viccesen még azt is megjegyzi, amikor Krauszra mutat a kamera:

"És az új igazolás! Nemcsak táncol, hanem spíler is"

Krausz Gábor oldalára pedig ez a fotó került fel:

(via Metropol)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás