promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pataki Attila megmutatta 23 évvel fiatalabb, gyönyörű feleségét, Orsi fotója felrobbantotta az internetet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az EDDA frontembere idén már a 15. házassági évfordulóját ünnepli feleségével.​

Az EDDA frontembere Pataky Attila igazán szerencsés embernek mondhatja magát és nem csak irigylésre méltó karrierje, hanem magánéletének alakulása miatt is. A zenész már több mint 14 éve él boldog házasságban harmadik feleségével, Orsival aki 23 évvel fiatalabb férjénél, a korkülönbség azonban soha nem okozott problémát közöttük.

Az énekes és felesége egy Edda-koncerten ismerkedtek meg még 2009 nyarán, ám kezdetben csak barátok voltak és Orsi akkoriban még szerelmi életének történéseit is megosztotta Attilával. Utána azonban még közelebb kerültek egymáshoz, végül pedig szerelembe is estek, a többi pedig már történelem.

Azóta eltelt már több mint 14 év és a házaspár boldogabb mint valaha, a 23 év korkülönbség pedig soha nem zavarta őket. Ennek kapcsán még 2022-ben Pataki Attila a Mokkában azt mondta, hogy felesége egy igazi „öreg lélek”, aki sokat tapasztalt már, így olyan mintha egyidősek lennének.

Néhány megnyilvánulása olyan, mintha 120 éves lenne, vagy 130 vagy több ezer. Mi nagyon-nagyon jól kiegészítjük egymást, azt hiszem, és éljük a rock ’n’ rollt. 

- mesélte akkor a frontember.

Pataki Attila pedig nemrégiben a Hot! magazinnak is nyilatkozott a 2024-es éve kapcsán, amikor is kifejtette, hogy idén lesz a 15. házassági évfordulójuk gyönyörű feleségével, amit már nagyon vár. 

És hogy mi a titka a kapcsolatuknak?

A titok a szenvedély. Ez visz előre, ez segít át az esetleges megpróbáltatásokon. Egyetlen kívánságom van a házassági évfordulónkkal kapcsolatban: megélni és átélni. Ezenkívül – ahogyan szokták mondani – irány a következő tizenöt év! Hatalmas mázlistának tartom magam, hiszen a feleségem minden egyes napomat megszépíti, mint egy gyönyörű virág, s közben meg is könnyíti, hiszen a munkámban is társam

- mesélte a lapnak az Edda énekese.

A szerelem továbbra is lángol kettőjük között, Attilának pedig mint kiderült egyetlen kérése volt azon a csodálatos napon, amikor összeházasodtak feleségével. Ő mindössze annyit kért, hogy az esküvő hétvégéjét követő hétfőtől ne változzon semmi, maradjanak ugyanolyan szerelmesek, mint aznap és legyenek egymásnak ugyanolyan fontosak. 

Ezután is ezt szeretném, hogy ne változzunk meg. Mindig is úgy gondolkodtam, hogy legyen reggel, este, bármilyen évszak vagy hónap, a szerelem örök.

- hangoztatta a híresség, aki mint mondja utál egyedül lenni és így teljesen boldog az élete, hiszen nemcsak magáért él, hanem a szerelmemért is.

Orsi pedig nemcsak a zenész támasza már 15 éve, de nagyon csinos is, ami sokaknak feltűnt már az elmúlt években. Ez pedig a következő Pataki Attila által nemrégiben megosztott fotón is jól látszik, ami egyébként nagyon tetszett a kommentelőknek is. Sokan meg is jegyezték, hogy mennyire csinos a zenész felesége. 

Attila és Orsi korábban a Mokka stábjának is betekintést engedett az életükbe és csodálatos otthonukat is megmutatták a nagyvilágnak:

Forrás: Világunk/ Bors / Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás