promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen, ezt imádta Magyarországon a legjobban Mark Ruffalo, ódákat zengett róla Emma Stone is, teljesen odáig voltak érte a hollywoodi világsztárok
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mark Ruffalo és Emma Stone is meghatározó emlékekkel tért haza Magyarországról.

Akármikor kis hazánkba látogat egy világsztár, mindig elismerő szavakkal és meghatározó emlékekkel tér haza. Magyarországon egy évben többször is megfordulnak hollywoodi filmcsillagok, akik nálunk forgatják valamelyik produkciójukat. Nemrég a Marvel-filmek sztárja, Mark Ruffalo és Emma Stone járt nálunk, ugyanis itt zajlottak a Szegény párák forgatási munkálatai, ami néhány napja a Golden Globe-gálán több díjat is kapott.

Nem csak a Legjobb vígjáték vagy musical-kategóriában győzedelmeskedett, de Emma Stone is megkapta a legjobb színésznő díját a vígjáték vagy musical kategóriában. A görög rendező, Jórgosz Lánthimosz Frankenstein-variációja egy igazán szürreális alkotás, ami korábban Velencében Arany Oroszlán-díjat kapott, és az Oscaron is komoly esélyekkel fog indulni.


A színésznő egyébként egyszer magyar nyelven kívánt boldog karácsonyt az itteni rajongóknak, és most azt is megosztotta, hogy mit szeretett a legjobban, amíg itt forgatott. Mark Ruffalo-val együtt a LADBible műsorának vendége volt, és az volt a feladatuk, hogy különböző állításokat vitassanak meg. Ezek között szerepelt olyan például, hogy szükség van-e egyáltalán egy új Shrek-filmre, vagy hogy ha az ember külföldön jár, ott muszáj McDonald's-os kaját ennie.

Utóbbival kapcsolatban Mark Ruffalo megemlítette, hogy amíg itt volt Magyarországon, minden második nap mekis kaját evett. A Marvel sztárjának ugyanis annyira ízlett az itteni meki, hogy még Emma Stone-nak, és több stábtagnak is vitt onnan ebédet.

„Mikor Magyarországon voltunk, minden második nap a McDonald’s-ból ettem. Neked is én hoztam McDonald’s-os kaját” (mutatott rá Stone-ra)

A Hulk megformálója sokáig lelkendezett arról, hogy a magyar meki mennyire jó. Véleménye szerint az itteni hús "szuper friss, mert az étterem 10 mérföldes körzetéből kell, hogy származzon". Ezt egyébként nem tudni, hogy honnan tudja, mivel a műsorból nem derült ki. Azonban nem csak a hús, hanem a sültkrumpli is nagyon ízlett Mark Ruffalo-nak; Emma Stone is megerősítette, hogy a magyar meki sültkrumplinak nincs párja, de ő még az M&M's-es fagyiról is ódákat zengett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás