promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szandi lánya megvillantotta tökéletes melleit, Blanka bikinis fotójától elájultak a rajongók
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szandi 23 éves lánya kétségkívül tökéletes adottságokkal rendelkezik.

Pintácsi Alexandrát azaz Szandit szinte mindenki ismeri, a 90-es évek sztárénekesnője már tinikora óta kápráztatja el gyönyörű hangjával a közönséget és szépsége sem kopott meg azóta.

Szandi tehetségét nővére, Viktória ismerte fel először, ő vitte el Fenyő Miklóshoz is, aki szintén meglátta a hatalmas tehetséget az akkor még fiatal kislányban. Az énekesnő rengeteg köszönhet a Hungária zenekar frontemberének, aki segített neki karrierje beindításában, a többi pedig már történelem.

Az énekesnő a mai napig nagyon sikeres és számtalan koncertet ad élőzenekarával, ahol a régi slágerei mellett feldolgozásokat is játszanak. Nemrégiben pedig nem más volt az egyik sztárvendége nem más volt, mint a saját lánya, Blanka.

A lélegzetelállító közös éneklésről az alábbi cikkünkben számoltunk be:

Szandi lánya, Blanka esetében azonban nemcsak édesanyjához hasonló kiváló énekhangja kapcsán esik szó a különböző cikkekben, hanem lenyűgöző külseje miatt is. A 23 éves lány jelenleg Amerikában él és előszeretettel posztol magáról sokat mutató képeket az Instagram-oldalán. Blankától már megszokhatták a követői, hogy nem fél megmutatni, milyen formákkal és alakkal áldotta meg az élet. Közösségi oldalára feltöltött képeiről sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy szégyenlősek és visszafogottak lennének.

Blanka pedig hasonlóan nagyot villantott nemrégiben is, amikor Miamiban töltött napjairól osztott meg néhány fotót a Facebook-oldalán, köztük egy bikiniben készült felvételt is.

A fotókon tökéletes látszik Blanka irigylésreméltó, tökéletes alakja, amely láttán követői is elvoltak ájulva. A fiatal lány egy fekete bikiniben pózol a tengerparton készült képen, ami remekül kiemeli dögös melleit is.

Gyönyörű mint az anyja

Csinos. Kedves arca van.

- írtál többek között a kommentelők.

Blanka egy másik megosztott fotóján egy sötétkék estélyiben látható, amely szintén remekül áll neki. Ezek után pedig nem is maradt más, mint hogy megnézzük Szandi gyönyörű lányának új fotóit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás