promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marsi Anikó tényleg babát vár? Kiderült az igazság a televíziós pocakjáról
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marsi Anikó elmondta az igazságot, tényleg terhes a műsorvezető?

A napokban elterjedt a pletyka, hogy Marsi Anikó 49 évesen újra terhes lehet. A híresztelés az egyik legnagyobb bulváros Facebook-csoportból indult ki, ahová valaki feltöltött a képet a Tények Plusz szombati adásából. Ezen a képen úgy tűnt, mintha Marsi Anikónak várandós pocakja lenne, ezért rögtön beindult a találgatás, hogy vajon tényleg babát vár-e a televíziós műsorvezető.

Tavaly nyáron derült ki, hogy Anikó nemrég valóban terhes volt, azonban elvetélt.

„Sajnos nem volt hosszú életű a kisbabánk, mert úgy kilenchetes terhes lehettem, amikor ugyanolyan spontán módon, mint ahogy megérkezett, sajnos távozott is tőlünk ez a kis embrió”

- nyilatkozta akkor Marsi Anikó.

De vajon most újra teherbe esett a Tények műsorvezetője? Ha nem, akkor mitől tűnhet úgy, mintha növekedne a pocakja.

A pletyka elterjedése után néhány hírportál is megírta, hogy Anikó babát várhat, és mivel emiatt egyre többen kezdték elhinni a dolgot, a televíziós nem tehetett mást, mint a közösségi oldalán reagálni, és elmondani az igazságot.

„Ez még csak a kezdet… Lesz ennél kerekebb? Köztudott, hogy a tévékép legalább 4 kilogrammal többnek mutatja a képernyőn szereplőket. A Brit Orvosi Kamara felhívást tett közzé, amelyben figyelmeztette a fiatal nőket, hogy a női tévésztárok nagyon gyakran drasztikus diétának vetik alá magukat, hogy vékonyabbnak tűnjenek a képernyőn, de az életben sokkal vékonyabbak. Nekem az összes plusz kilóm a hasamon szeret tetszelegni. Nem vagyok várandós. Elkezdtem dolgozni az ügyön, igyekszem”

- tette tisztába a dolgokat a saját oldalán Marsi Anikó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás