promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezeknek a csillagjegyeknek semmi gondjuk nem lesz az újévben, 2024-ben hatalmas szerencse vár rájuk
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A jövő évben néhány csillagjegyre nagyon nagy szerencse vár. 

Sorsfordító változások jönnek 2024-ben, egyes csillagjegyeknek pedig valóban kivételes évük lehet. Mutatjuk most azt a négy csillagjegyek, amelyek a legszerencsésebbek lesznek majd az új évben. Ha ebben a jegyben születtél, akkor biztosan jó dolgok fognak érni.

Ikrek

Ha ikrek a csillagjegyed, akkor a Jupiter fog nálad dominálni. Mindez jót jelent, legfőképp májusban érezheted majd a hatását. Több területen is csodák jöhetnek az életedbe, szerelem, család, ingatlan ügyek, karrier, pénz, egészség kapcsán is minden jóra fordul. A párkapcsolatban eljegyzés, esküvő is szóba kerülhet, munkában nagyon komoly előrelépés. 

Mérleg

Nagy lehetőségek előtt állsz, ha szeptember 23. és október 23. között születtél. Legfőképp a pénzügyek terén lehet szerencséd, de ehhez oda kell tenned magad. Az év elején rá kell kapcsolnod, a sok munka pedig ezennel biztosan meg fog térülni, nem is akárhogy. Az elismerések nyáron fognak megérkezni, majd szeptember és november között folytatódnak.

Nyilas 

2024 számodra a nagy találkozások éve lesz. Az év egyik nagy nyertese lehetsz, a Jupiter hatására komoly lépésre szánjátok el magatokat a pároddal. Jöhet az életedben a házasság, a családalapítás. A pénzügyekben rögtön az év eleje is hozhat jó hírt, egy rég várt, nagyobb utazás lehetősége is megnyílik előtted. Biztosan sokáig fogsz emlékezni erre az évre, ráadásul az ingatlanok tekintetében is fordulópont lehet. 

Halak 

Az elégedettség az, amit érezni fogsz 2024-ben. A legjobb amit tehetsz az az, hogy maradsz a helyeden és megbecsülöd azt, amit kapsz. Pénzügyieddel kapcsolatban április és június 8. között kaphatsz majd jó híreket, a szerelem utáni vágy azonban most el fog kerülni. Vagyis inkább az a teher, hogy hajszold a szerelmet és minden áron szeretnél magad mellé valaki. Ez a megváltozott látásmód pedig a javadra fog válni, akkor kopogtat be az új pár az életedbe, amikor nem is számítasz majd rá. 

Forrás:Astronet

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás