promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hazudtak Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről, szaftos tények a brit trónörökösről, amiket a Netflix sorozata próbál elferdíteni
Borítókép:  Voege
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erre várt mindenki, ugyanis Vilmos herceg és Kate Middleton útjai végre keresztezik egymást a Netflix A korona című sorozat 6. évadában és bemutatja kettejük modernkori királyi románcát.  De vajon pontos a sorozat?

A Netflix sikersorozata 2016-os debütálása óta a brit királyi család diadalainak és nehézségeinek több évtizedét mutatja be, Erzsébet királynő uralkodásának kezdetétől Károly király és Diana hercegnő házasságának megbomlásáig. A hatodik, egyben utolsó évadában A Korona Vilmos herceg és Kate kapcsolatának kezdeti napjait dolgozza fel a skóciai St. Andrews Egyetem hallgatójaként.

Az utolsó évad 2. részében Vilmos és Katalin egyetemista korszakát láthatjuk. De mennyire pontosan ábrázolja a sorozat a legendás szerelmi történetüket? Bár igaz, hogy a walesi herceg és a hercegnő újévkor találkoztak, a sorozat némi kreatív szabadságot vett igénybe, hogy elmondja a történetet.

Vilmos herceg és Katalin tinédzserként találkoztak?

A korona 7. epizódja "Alma Mater" címmel úgy kezdődik, hogy a tinédzser Kate és édesanyja, Carole összefut Diana hercegnővel és Vilmos herceggel karácsonyi vásárlás közben, de ez a bevezető teljesen kitalált. A való életben Vilmos herceg és Katalin pályakezdőként találkozott a skóciai St. Andrews Egyetemen 2001-ben. A 2010-es eljegyzési interjújuk során Kate szóba hozta első találkozásuk emlékeit, és azt mondta Vilmosnak: "Azt hiszem, azt mondtad, élénkvörösen izzott az arcom, amikor találkoztam veled, és zavarban voltam. Nagyon féltem a találkozástól." És bár a Koronában van egy jelenet, ahol a tinédzser Katalin is látható, amint Vilmos herceg posztereit akasztja gyerekkori hálószobájában, a walesi hercegnő tagadta, hogy leendő férje képei lógtak volna a falán. 

"Bárcsak! De a falamon egy Levi's reklámból a srác lógott" - ismerte el Kate az eljegyzési interjú során. "Nem Vilmos képe. Elnézést."

Vilmos herceg és Katalin randevúztak másokkal, mielőtt összejöttek?

Annak ellenére, hogy Katalin és Vilmos herceg "nagyon közeli barátok" lettek St. Andrews-ban töltött első évük során, másokkal randevúztak, mielőtt barátságuk romantikussá vált volna. Vilmos herceg az első félévben rövid kapcsolatot ápolt egy Carley Massey-Birch nevű diáktársával. "Carley szintén vidéki lány volt, ami vonzotta Williamet – Gloucestershire vidékén nevelkedett. Katalin pedig egy Rupert Katalin és Vilmos herceg barátsága romantikussá vált, miután Kate áttetsző ruhát viselt egy divatbemutatón?

A 20 éves Katalin valóban áttetsző fekete ruhában sétált egyszer egy kifutón, miközben St. Andrews-ban tanult – Vilmos herceg pedig tényleg az első sorban ült. A pillanat egy 2002-es St. Andrews-i divatbemutató során következett be "A csábítás művészete" címmel. Kate többször is megjelent a kifutón, de a fehérnemű-stílusú ruha – amelyet Charlotte Todd diáktárs tervezett, és eredetileg szoknyának szánták – állítólag az, amely felkeltette a herceg figyelmét.

Ebben a videóban megnézheted, hogyan lett Katalinból hercegné.

Forrás: The People magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás