promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális riadó a rendőrségnél egy karácsonyi dekoráció miatt, sokkoló meglepetés érte őket a helyszínen
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Döbbenet és meghökkenés, ilyet még nem láttak a hatóságok.

Már a karácsony megérkezése előtt hosszú hetekkel elkezdődik az emberek egyik kedvenc időtöltése szerte a világon, az, hogy a házaikra tesznek különböző égősorokat és mindenféle földi jóval díszítik ki a fákat a saját portájuk előtt. Ezek szenzációsan látványos és izgalmas dolgok tudnak lenni, amelyek bearanyozzák az emberek szívét is. Ám bizony minden évben vannak hatalmas meglepetések, amelyekre senki nincs felkészülve, olyan dolgok, amelyek azonnal meghökkenést okoznak.

És még arra is van példa, hogy bizony nagy erőkkel vonulnak ki a helyszínre a hatóságok, így a tűzoltók és a rendőrök is egy-egy bejelentés nyomán, amikor valami egészen megdöbbentő történik egy-egy háznál.

Egy férfi úgy gondolta, hogy az idei karácsonyi dekoráció nagyon más lesz, mint az előző éviek, sőt, nagyon el fog ütni bármilyen dekorációtól, amelyet emberek láthattak eddig bárhol a világon. Úgy gondolta, hogy ehhez fogható még nem született, így minden kreatívságát latba vetve megalkotta a tökéletesen kapálózó bábút, amely hihetetlen módon hasonlít egy létező, hús és vér ember mozgására.

A bábú pedig felkerült a házára is, és úgy mozgott, mintha egy betörőt éppen lopáson kaptak volna, és menekülni szeretne, de nem tud lemászni, vagy éppen mintha valaki a tetőn ragadt volna, és folyamatosan segítségért esdekelne. Nos, ebben a helyzetben a hatóságok azonnal a helyszínen teremtek, és egyszerűen nem hittek annak, amit látnak. Hogy pedig minden nagyon úgy tűnjön, mintha tényleg baj lenne, egy félig eldöntött létra is helyet kapott a háznál.

Íme a videó, amely brutális nézettséget produkál a közösségi oldalakon, és amelyhez foghatót még nem láthattatok sehol:

Holiday decoration gone wrong!

Holiday decoration gone wrong!

Posted by MetDaan DIY on Monday, December 18, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás