promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Cápákat rögtön izgalomba hozták az új lányok, újabb részletek derültek ki a forrónak ígérkező műsor új évadáról
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Cápáknál is nagy a karácsonyi készülődés, erről is lerántották a leplet az új évad résztvevői.

A legtöbb néző valószínűleg nagyon meglepődött, mikor az egyébként kifejezetten jó nézettségi statisztikákat szállító Cápák között 6. évadáról kiderült ősszel, hogy fele olyan hosszú, mint a korábbi évadok, csupán 5 rész után le is került a képernyőről. Az RTL most alaposan kárpótol mindenkit, mert a január 7-én induló újabb évad rekordhosszúságú lesz, és lesz benne egy fontos változás is, ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk róla:

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a maratoni hosszúságú új évadban két részre oszlik a csapat, és lesznek akik felváltva jelennek majd meg a műsorban, így például Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter sosem lesznek együtt a képernyőn, ami meglehetősen új dinamikát jelent, mivel most a hölgyeket minden alkalommal férfiak fogják körülvenni.

"A csapatdinamikája így teljesen más volt, hogy egyedül vagyok nőként, mint mikor Eszter ott volt velem"

Balogh Levente visszaemlékezett az előző évadra, mikor kifejezetten felpezsdítette a csapatot, hogy két hölgy is érkezett közéjük Tomán Szabina távozása után, az új évadnak pedig szerinte is jót tett az új változtatás, amit a kényszer szült. A forró hangulat a következő évadban is garantált, hiszen a feszültség gyakran megizzasztja a jelentkezőket és a nézőket egyaránt. A teljes riportot itt lehet megnézni:

A Cápák azonban nem csak a sajtótájékoztatón szólaltak meg a napokban, hanem a Fókusz is készített velük egy anyagot, amiben a karácsonyi készülődésről hallhattunk értékes gondolatokat. Dr. Varga Eszter például ilyenkor inkább a befelé fordulásra vágyik, ám ennek mindig épp az ellenkezője történik, Balog Péter épp szakít a tradíciókkal, feleségével és ex-nejével Ázsiába utaznak karácsonyozni.

Balogh Leventét viszont nem lehet kirobbantani Magyarországról, mivel ő egész évben úton van, ilyenkor nyugalomra vágyik. Lakatos Istvánéknál azonban épp az a tradíció, hogy síelni mennek karácsonykor, ős ő ilyenkor sem áll le a munkával. A hölgyeknek különösen nagy kihívás tető alá hozni a karácsonyt, hiszen nekik az anyai teendőket is el kell látni az üzleti teendők mellett. Orbók Ilonáék is úgy döntöttek idén, hogy elutaznak, ami sok terhet levesz a válláról. Ahány ház, annyi szokás, itt tudjátok megnézni a teljes riportot:

Történt még egy érdekesség a Cápák háza táján, Moldován András egy nagyon tartalmas beszélgetésben vett részt a MINDFUEL Podcastben, ahol elmondta miért fontos betartani az ígéretet egy vezetőnek, vagy időnként megdicsérni az embereket, hiszen rendkívül vágyunk a dicséretre, és az üzleti világ sem kivétel ez alól. Érdemes végighallgatni, mert rendkívül tanulságos anyag - nem csak az üzletről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás