promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Thusup menyasszonyának fenekéből valami nagyon furcsa dolog áll ki, a masszázslabdán pucsító szőkeség ezt eléggé benézte
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Shane Tusup nemrég jegyezte el gyönyörű barátnőjét, Nagy Viktória Zoét, aki rendszeresen oszt meg magáról szexi képeket a közösségi médiában.

Hosszú Katinka után Shane Tusup évekig kereste az igazit, sokáig Szabó Zsifival jártak, ám tavaly végül szétváltak útjaik. Shane azonban nem sokáig tétlenkedett, és csakhamar ismét rátalált a szerelem, azonban ezt sokáig nem vállalta fel a nyilvánosságban, nem kürtölte világgá, hogy ki lehet az, aki elcsavarta a fejét. Sokan azt hihették, hogy talán VV Virág az, a róluk kiszivárgott fotó alapján. Az új barátnő végül idén tavasszal "lepleződött le", Nagy Viktória Zoé a fitnesz világából lehet sokaknak ismerős, rengeteg díjjal büszkélkedhet a csinos szépség.

A dolgok aztán igencsak felgyorsultam, mert Hosszú Katinka ex-férje novemberben el is jegyezte a csinos sportolót, ennek alkalmából az Esküvő Classic Magazin készített velük egy rendkívül igényes fotósorozatot, illetve videót, amit a LAJVER birtokon tartottak.

A szerelmesekről csak úgy sugárzik a jókedv és az öröm, mintha csak az igazi esküvőt láthatnánk megörökítve a felvételeken. Nagy Viktória Zoé és Shane életét azonban egy sokkal fontosabb köti most le, ugyanis hamarosan gyerekük születik, Zoé hasa már szépen krekedik. Shane éppen ezért érthetően fel volt háborodva, mikor kiderült, hogy akár karácsonyig is víz nélkül maradhatnak várandós menyasszonyával a családi házban, Diósd és néhány budapesti agglomerációs településen ugyanis egy ideig nem működnek a csapok egy csőtörés miatt.

Tusup korábban úgy nyilatkozott, hogy úgy érzi, most végre megtalálta a lelki társát, úgyhogy nem is csoda, hogy olyan gyorsan összebútoroztak, majd eljegyezték egymást, és most már a baba is úton van, közben pedig már nagy erőkkel folyik az építkezés is, Tusup ugyanis jövő nyáron megnyitja saját SkyBarját a pesti oldalon. Zoé is nagyon lelkes, időről-időre pedig szexi fotókkal örvendezteti meg követőit. Itt van közölük néhány:

Akad viszont egy fotó, amin úgy tűnik figyelmetlen volt a fotós, mert a háttérben ott maradt egy fitneszgép. Ez nem is lenne akkora gond, csakhogy nagyon furcsa helyre sikerült komponálni az eszközt, lehet észre sem vették, hogy ez ebben a formában kicsit furcsa. Nem csak nekünk tűnt fel, egy kommentelő is szóvá tette a dolgot.

Csini vagy, de azt a fémrudat azért leszerkeszthette volna a fotós.

Ha kicsit jobban is elmélyülnél Shane Tusup és Zoé kapcsolatában, akkor ajánljuk figyelmedbe a Mokka erről készült adását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás