promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott Shane Tusup! Szexmániás villalakó szájába menekült Szabó Zsófi után
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Shane Tusup felszedte a botoxolt bulikirálynőt, VV Virágot.​

Miközben Szabó Zsófi a Calzedonia hazai nagyköveteként tündököl különféle fürdőruhákban, Shane Tusup is éli a maga életét. Az úszóedzőről nemrég egy lesifotó került ki az internetre, amin egy dekoratív, szőke nővel csókolózott. Most kiderült, hogy az a titokzatos hölgy nem más, mint a Való Világ 10. szériájának szexmániás versenyzője, Ledneczky Virág.

Igaz, Virágnak mind ez idáig nem is volt tudomása a képről, a Bors-tól tudta meg, hogy lefotózták őket.

„Jé, akkor már értem, hogy miért kérdezi tőlem mindenki, hogy mi volt az a csók? Egyáltalán nem tudom, hogy milyen csókról volt szó… Sajnos az van, hogy ha elmegyek bulizni, akkor vannak emlékezetkieséseim, nem tudom mi történt az este”

- kezdte a lapnak VV Virág, aki egyáltalán nem emlékszik arra, hogy mi történt azon az estén, de nem tartja kizártnak, hogy valóban ő van a képen.

„Ahogy nézem a fotót, kajak úgy néz ki a lány, mint én…. A hajam is ilyen, és az orrom is, van ilyen ruhám… Ezen az oldalamon nincs tetkó és a gádzsinak sincs tetkója, és tetszenek a tetovált, izmos férfiak is, szóval minden egybevág, akár én is lehettem. Olyan ez a lány a képen, mintha az ikertestvérem lenne, de nekem nincs ikertestvérem, szóval lehet, hogy én vagyok. Shane egyébként jól néz ki, de kattos az agya ahogy hallom. Mondjuk poén, hogy vele csókolóztam, jó lett volna, ha legalább emlékeznék rá!”

(Fotó: Bors)

Shane Tusupról egyébként most az a hír járja, hogy hamarosan egy újabb TV2-es showműsor szereplőjeként térhet vissza a képernyőre. Sajtóértesülések szerint a Dancing with the Stars új évadának lehetséges versenyzői között ott van Shane Tusup, valamint Schobert Norbi és Rubint Réka neve is. A TV2 egyelőre nem erősítette meg ezt a pletykát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás