promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sofia Vergara méretes melleit szinte alig takarja valami az új karácsonyi fotóján, brutálisat villantott a kolumbiai szépség
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sofia Vergara már teljesen karácsonyi lázban ég.

Sofia Vergara köztudottan híres arról, hogy nem riad vissza egy-egy szexi fotótól. A szexi színésznő imádja a vadító ruhadarabokat, korábban pedig modellkedett is és a mai napig bombaformában van, így nem is csoda, hogy előszeretettel mutogatja magát hiányos öltözetben a közösségi oldalain.

Sofia egykoron a Modern Család című sorozat oszlopos tagja volt, ahol elég megosztó szerep jutott neki. A legtöbben azonban így is imádták a szókimondó Gloria karakterét, aki elképesztően vicces pillanatokat okozott a tévénézőknek hosszú éveken át. 

Ami a magánéletet illeti, a szexi színésznő jelenleg szingli és mostanában leginkább a barátaival utazik Európa körül. Sofia néhány hónappal ezelőtt jelentette be férjével, Joe Manganiello-val, hogy elváltak útjaik. A pár akkor közös nyilatkozatában erősítette meg, hogy nehéz döntést hoztak, de mint azt hangsúlyozták barátságban váltak el egymástól. 

Az 51 éves színésznő azonban mostanra úgy tűnik túltette magát a szakításon és 51 évesen is kortalanabbnak tűnik, mint valaha, sőt szinte olyan, mintha egyáltalán nem is öregedne. Ezért nem is meglepő, hogy Sofia bártan oszt meg magáról akár meztelen fotókat is az Instagram-oldalán férfi rajongói legnagyobb örömére. 

Előfordult már olyan, hogy egy kádban ülve mutatta meg tökéletes idomait, irigylésre méltó dekoltázsa pedig szinte minden fotóját ott virít a középpontban. A meseszép színésznő pedig most már erősen karácsonyi lázban ég, amit megerősítve nem is volt jobb dolga mint egy szexi fotózások részt venni.

Sofia egy szexi piros miniruhában, mikulássapkával a fején pózol az elképesztően dögös fotókon, melyeken természetesen ismét kivillannak hatalmas mellei is. A kolumbiai származású színésznő láthatóan izgatottan várja már az ünnepeket, a fotókhoz is egyszerűen csak annyit írt spanyolul, hogy Feliz Navidad, azaz Boldog karácsonyt. 

A képeket elnézve pedig mindenképpen elmondhatjuk, hogy férfi hódolóinak biztosan meghozta már a kedvét az ünnepekhez.

De most nézzük is a szexi fotókat!

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás