promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Édeshármas a Szerencsekerékben: Fésűs Nelly lánya bevenné harmadiknak az egyik játékost, aki rögtön rástartolt a fiatal modellre
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi jeleneteknek lehettek szemtanúi a TV nézők a Szerencsekerék legutóbbi adásában.

A Szerencsekerék elképesztő népszerűsége ellenére nem vagyunk meggyőződve róla, hogy Kasza Tibi a legjobb választás a műsor vezetésére, mert a műsor poénja néha kicsit alacsonyan szállnak, de a legutóbbi adás miatt kevesen panaszkodhatnak, ha egyszer olyan szórakoztató játékosok kerülnek össze, mint Fésűs Nelly lánya, a 20 éves Horváth Csenge, és a két civil versenyző, Tibi és Levi, akik közt már az első percekben elindult valami, főleg Levi karakánsága miatt.

Épp hogy csak bemutatkoztak a játékosok, mikor a fiatal sármőr bedobta magát, és olyan vicces helyzetbe vitte el a műsort, amin Kasza Tibi is csak jóízűen nevetgélt. Tibi egy plüssel érkezett, ami Csengének láthatóan tetszett. Kasza Tibi ekkor dobta fel a magas labdát Timinek, aki nem rejtette el a véleményét, és olyan mondatok hangoztak el a stúdióban, hogy "Szimpatikus, meg kell vallanom", vagy hogy "Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó helyre jövök. Kedvemre való!".

Csenge zavarba is jött ezektől a burkolt bókoktól, ekkor Kasza Tibi viccesen jelezte, hogy Csengének azért van párja, így a magabiztos sármőr legfeljebb harmadik fél lehetne, erre Csenge ironikusan csak annyit mondott:

Igen, befogadunk nagyon szívesen!

Ez a jó hangulat a későbbiekben is megmaradt, talán nem árulunk el vele nagy titkot, hogy senkinek sem volt igazán nagy szerencséje, de a játékot így is nagyon élvezték a versenyzők, és Levi szimpátiája visszatérő humorforrás volt a későbbiekben is - Kasza Tibi is tette ez alá a lovat rendesen. Ebben a jelenetben például már a közös kasszáról ment az eszmecsere, ami Csengének nem tetszett, pedig Levi csak előzékeny akart lenni:

A műsor további részében is voltak olyan jelenetek, mikor a szereplőknek produkálniuk kellett magukat, Tibi ebben igencsak háttérbe is került, ami azonban valószínűleg csöppet sem zavarta. Láthattunk rögtönzött divatbemutatós vonulást, meg egy helyben futást, de a legérdekesebb valószínűleg ez a jelenet, ahol Csengének egy slágert kellett volna felismerhetően eldúdolni, ám ettől igencsak messze járt, ezt akár könnyen is mémesíthet is valaki, mert kontextus nélkül igencsak megmosolyogtató a jelenet.

Ennyi volt hát a Szerencsekerék, akit jobban is érdekel, hogy mit érdemes tudni Csengéről, az esetleg nézzen bele a Palikék világába, ahol anya és lánya beszél arról, hogy milyen kihívásokat tartogat Fésűs Nelly lányának lenni.

Horváth Csenge itt is kihangsúlyozta, hogy annyira nem vonzza a színház és a csillogás világa, szeretne önjogán érvényesülni, de ez bizony nem könnyű feladat egy olyan vonzó édesanya mellett, mint Nelly. Azért a fiatal lánynak is van mire büszkének lenni, ha a külsőségeknél maradunk, nézzük csak meg ezt a képet, amin láthatóan Csenge is nagyon várja már a karácsonyt. A fiatal lány szíves sajnos már foglalt, úgyhogy Levi most hoppon maradt, de látva a fiú karakán magabiztosságát, ebből még bármi lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás