promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brasch Bence anyukája még a szerencsealsónadrágját is elvitte a szereplésére - ezt kevesen láthatták a tévében
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vézna tiniként indult, kegyelmet nem ismerő kigyúrt pasi lett Brasch Bencéből. 

Brasch Bence nevét annak idején a Csillag Születik tehetségkutató műsorában ismerhette meg az ország 2009-ben, aki akkor még teljesen másképp festett, mint manapság. Bizonytalanul, remegő lábakkal lépett ki a színpadra a zsűri elé, Máté Péter egyik dalával. Édesanyja pedig még a szerencsét hozó alsónadrágját is elvitte a felvételre, hogy jól sikerüljön neki a tehetségkutatóban való szereplése. 

Az volt a legnagyobb pillanat, amikor beálltam a zsűri elé, elénekeltem, és mind a négyen igent mondtak, ez nekem fantasztikus érzés volt, hogy négy különböző ízlésű embernek, szakembernek tetszett az, amit csinálok 

– emlékezett vissza Bence, írja az rtl.hu.

115300

Akkoriban a lányok odavoltak érte, hatalmas rajongás övezte. Az aláírásáért versengtek és még licitálni is lehetett rá. Több dala is született ebben az időben, amelyeket által karrierje meredeken ívelt felfelé. Habár 18 évesen nem nyerte meg a tehetségkutatót, így is teljesen megváltozott az élete. Felköltözött Budapestre, 2010-ben pedig az Év felfedezettje díjat is elnyerte. Fellépésről fellépésre járt, de közben képezte is magát és már akkor tudta, hogy később színész lesz belőle. A továbbtanulás szempontjából is így döntött, majd az Operettszínházban megkapta Mercutio szerepét. 

Íme néhány dal, amit biztosan te is hallottál már korábban az énekestől:

2UZ__PDQHk4

Azóta a színészet határozza meg az életét, de 2023-ban ismét visszatért oda, ahonnan indult, vagyis az RTL-hez. Részt vett a Sztárboxban, a Valami Amerika című sorozatban pedig színészként tűnt fel. A boxban annyira jól teljesített, hogy férfi nehézsúlyban sikerült is megnyernie a megmérettetést. A félős kissrácból kegyelmet nem ismerő felnőtt lett, már ami a boxot illeti. A változást pedig a külsején is észre lehet venni, teljesen máshogy néz ki, mint régen. A hajviselete is megváltozott, a hatalmas hajzuhatagtól pedig azóta megvált. 14 év alatt egészen sok izmot is felszedett magára, épp ezért indult el a férfi nehézsúly kategóriában a Sztárbox műsorában. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás