promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási baki a TV2 főműsoridős adásában, végül kiderült a turpisság, jeges lett a hangulat a stúdióban
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Visszatért a képernyőre a Mutasd a hangod, rögtön egy fontos bakival indult a műsor.

Múlt héten véget ért a Dancing with the Stars, Mikes Anna és Krausz Gábor győztek, nem maradtunk azonban szórakoztató zenés műsor nélkül, hiszen ezen a héten már vissza is tért a Mutasd a hangod, ahol a Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi alkotta zsűrinek azt kell eldöntenie, hogy az énekesek közül ki az, aki playbeckről énekel, tehát valójában csak tátog, és ki az, akinek valóban fület gyönyörködtető hangja van. A zsűrit ezúttal Hódi Pamela és Király Viktor segítette.

Több versenyző is emlékezeteset nyújtott, ők voltak a mostani indulók:

Az egyik legnagyobb meglepetést minden bizonnyal  a fitnessz edző okozta.

 A fiatal lány elképesztő színpadi magabiztossággal mozogta végig a dalt, sok zsűritagot sikerült ezzel félrevezetnie. Haszonics Dórának fülrepesztően hamis hangja van, de ahogy végigcsinálta a produkciót, az elsőrangú, annyira szórakoztatóan rikácsolt, hogy még a zsűritagok is lefordultak a székről.

Ritkán mond ilyet az ember, de bármennyire is rossz volt hallgatni, ezt bizony sokan elnézegetnék még egy ideig, Dóra annyira átszellemülten énekli a dalt:

A műsor visszatérő eleme, hogy az egyik sztárénekes is mikrofont ragad, és duettet énekel az egyik versenyzővel, aki ezúttal a hentes volt.

Hargitai Beát nem lepte meg a dolog, ő előre megtippelte, hogy a hentes csak haknizik. Király Viktor mindent beleadott, így különösen vicces volt mellé rakni a hentest, aki talán még rá is játszott a dologra:

A legnagyobb meglepetést azonban az angol tanár okozta, aki elfelejtett playbackelni, mikor arra került a sor, nem mozgott a szája a dal alatt. A zsűri rögtön nagy találgatásba kezdett, hogy vajon tényleg ennyire idegen a színpadi jelenlét az angol tanárnő számára, vagy itt egy beetetésről van szó? Hargitai Bea megérzései ezúttal sem csaltak, érdemes végignézni mindkét produkció.

Nem hiába lett jeges a hangulat, mikor fény derült az igazságra, hiszen a zöld kardigános hölgy a Jégvarázs örökbecsű dalát adta elő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás