promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jamie Lee Curtis izgató idomairól kerültek elő ritkán látott felvételek, hatalmas melleit erősen szorítja össze rajta az Oscar-díjas színésznő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jamie Lee Curtis is volt fiatal, és bár eddig is tudtuk, hogy nem tartozik a szégyenlős színésznők közé, ez a felvétel különösen erotikusra sikerült egy rég elfeledett filmforgatásról.

Jimmie Lee Curtis pályafutását számos emlékezetes és bevállalós szerep jellemzi, amelyekben szívesen mutatta meg magát a rajongóknak, hozzájárulva azokhoz a pillanatokhoz, amelyek örökre beékelődtek a filmrajongók emlékezetébe. Az egyik ilyen ikonikus pillanata a True Lies - Két tűz között című filmből származik, ahol Arnold Schwarzenegger partnereként egy látványos sztriptízjelenetben láthattuk a vásznon. Ezt itt tudod megnézni:

Ez a jelenet mára a filmtörténelem részévé vált, de korábban sokkal bevállalósabb szerepekben is láthattuk a színésznőt - bár ezen filmek többsége kevésbé ismert.

The Dorothy Stratten Story például egy 1981-ben készült amerikai televíziós életrajzi dráma, aminek hivatalosan még magyar címe sincsen. A film az év Playmate-jének megválasztott Dorothy Stratten életét és meggyilkolását dolgozza fel, akit Jamie Lee Curtis alakított (érdekesség, hogy 2 évvel később ugyanezt a történetet Bob Fosse rendező dolgozta fel a Star 80 című filmjében, Mariel Hemingway és Eric Roberts főszereplésével).

Jammie Lee így festett a forgatáson, rendkívül szexi werk-fotó került elő róla:

Forrás: IMDB

Korábban az Ingerlő idomok című filmben, ahol John Travolta volt a partnere, Curtis ugyancsak magára vonta a figyelmet, igaz inkább egyedi csípőmozgásával, semmint színészi teljesítményével, mert a kritikusok jogosan akadtak ki a gyenge történeten.

A film egyébként igazi 80-as évek feelinget áraszt magából, a korszak egyik emblematikus sportjáról, az aerobikról szól, ami ekkoriban terjedt el igazán a VHS kazettáknak köszönhetően. Itt van egy jelenet, amit azért érdemes megnéznie annak, akit a téma hidegen hagy, de Jamie Lee Curtis idomai nem. Mind John Travolták vagyunk egy kicsit:

Akkor talán még senki sem gondolta, hogy Curtis idén végül elnyeri az Oscar-díjat. 

Emellett a Love Letters című 1983-as filmben egy meztelen ágyjelenetben vállalt szerepét, és A Hal neve Vanda című filmben is látható fehérneműben, ahol karaktere és alakítása egyaránt emlékezetes maradt.

Szerepcserében Eddie Murphy-vel Curtis egy melegszívű prostituáltat alakított, itt ugyancsak meztelenkedett. Perce Brosnan filmjében, A panamai szabóban is kibuggyant a melle, erről itt írtunk korábban:

Jimmie Lee Curtis nem csupán vonzó nő, de kiemelkedő komikusi tehetsége is megkülönbözteti a más csinos aktoroktól. Nem a tipikus szépség sztereotípiáját követi, mégis rendkívül magával ragadó szexuális kisugárzása van. Magyarországon is járt már korábban, hiszen édesapja, Tony Curtis révén magyar felmenőkkel is rendelkezik.

Az ember egészen hajlamos elfelejteni, hogy Curtis pályafutása a Halloweennel indult, ahol épp hogy egy nagyon szűzies, tiszta karaktert alakított. A filmről írt kritikánkat itt találjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás