promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyetlen ruha sem takarja el Bódi Sylvi bájait ezen a képen, brutálisat villantott a barna szépség
Borítókép:  Youtube /LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyáltalán nem a szégyenlősségéről ismert Bódi Sylvi ismét ruha nélkül mutatta meg bájait.​

A szépségkirálynőből lett Playmate, Bódi Sylvi már hosszú évtizedek óta Magyarország egyik legdögösebb nőjének számít, így nem csoda ha a ami napig szívesen mutatja meg fedetlen testét a nyilvánosságnak.

Sylvi annak idején szinte az összes férfimagazin címlapján szerepelt és bár mostanra kissé visszavonult a relflektorfény elől, a szépsége mit sem fakult az elmúlt évek alatt. A dögös barna szépség lenyűgöző külsejét már 15 éves korában észrevették, így a modellkedést is ilyen fiatalon kezdte el,  2002-ben pedig már az év Playmate-jének is megválasztották.

A 2000-es évektől kezdve számtalanszor láthattuk a tévéképernyőkön Sylvit különböző műsorokban, néhány éve azonban a vidéki életet választotta, ahol többek között csirkéket itart és saját veteményese is van. Visszavonulása óta azért pár műsorban feltűnt, többek között főzött a Konyhafőnök VIP-ben is ahol remekül helytállt, hasonlóan a Farm VIP-val.

Mindezek ellenére azonban Sylvi mit sem veszített bevállalósságából, még mindig tökéletes alakját pedig a mai napig előszeretettel mutatja meg a közösségi oldalain. A csinos modell egy ideje Balin tartózkodik, hogy imádott sportjának a szörfözésnek hódoljon, de arra azért jut ideje, hogy nyaralás közben is megosszon egy-egy pikáns fotót a követőivel.

Így tett most is, amikor egyáltalán nem szégyenlősen, anyaszült meztelenül, ruha nélkül mutatta meg bájait egy ágyon fekve. A kép alapján egyértelműen elmondható, hogy Sylvi még mindig nagyon szexi és tökéletes alakja mit sem kopott meg az évek alatt. Így nem is csoda, hogy elégedetten mosolyog a felvételen, ami igen heves reakciókat váltott ki a kommentelőkből is.

"Sok férfi lenne a takaró helyében" , "Jó látni hogy nem vagy az a pizsamában alvó"

- írták többek között a fotó mellé, amit Sylvi ezekkel a szavakkal harangozott be:

Most még kiélvezem ezt a nagy meleget, jó lesz majd erre visszaemlékezni amikor Magyarországon leszek…

De most nézzük is képet!

Sylvinek egyébként nem az egyetlen szexi képe mostanság, néhány nappal ezelőtt például bikiniben mutatta meg tökéletes alakját, szörfdeszkája társaságában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás